Οι Κροάτες δεν ξέχασαν τους 12 μικρούς "αγριόχοιρους"

Στον τελικό δεν ήταν δυνατόν να δώσουν το "παρών". Ωστόσο ως ένδειξη αναγνώρισης του ηρωισμού τους, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κροατίας έκανε ένα μικρό δώρο στα 12 παιδιά που διασώθηκαν απ' τη σπηλιά στην Ταϊλάνδη. (PHOTO)

Οι Κροάτες δεν ξέχασαν τους 12 μικρούς "αγριόχοιρους"
ΑΡ

Η τρομερή περιπέτεια των 12 παιδιών απ' την Ταΐλάνδη που εγκλωβίστηκαν στο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ επί 18 ολόκληρες ημέρες είχε αφήσει με κομμένη την ανάσα ολόκληρη την υφήλιο.

Ουδείς είχε μείνει ασυγκίνητος μ' όσα περνούσαν αυτά τα πιτσιρίκια παρέα με τον προπονητή τους και την προσπάθεια διάσωσής τους.

Τέλος καλό, όμως, όλα καλά, καθώς οι μικροί "αγριόχοιροι" (το όνομα της ομάδας που αγωνίζονται) και ο κόουτς επέστρεψαν σώοι στις οικογένειές τους.

Απ' την πρώτη κιόλας στιγμή ολόκληρη η ποδοσφαιρική κοινότητα στάθηκε δίπλα τους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τούς προσκάλεσε στην Αγγλία για να παρακολουθήσουν αγώνες της ομάδας στο "Όλντ Τράφορντ". Το ίδιο έπραξαν και οι δύο ποδοσφαιρικοί "γίγαντες" της Ισπανίας, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Ακολούθησε η ομοσπονδία της φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Κροατίας, η οποία σε συνεννόηση με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές αποφάσισε να στείλει στους δώδεκα μικρούς διασωθέντες ισάριθμες υπογεγραμμένες φανέλες, ως ένδειξη σεβασμού και αλληλεγγύης.

ΤΟ TWEET:

News 24/7

24MEDIA NETWORK