Δεν θα κατακτήσει τελικά τη Χρυσή Μπάλα ο Μπαλοτέλι

Ο Ιταλός φορ φαίνεται πως λογάριαζε χωρίς τον... ξενοδόχο.

Δεν θα κατακτήσει τελικά τη Χρυσή Μπάλα ο Μπαλοτέλι

"Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορώ να κατακτήσω τη Χρυσή Μπάλα. Δεν είναι αργά...", δήλωσε προ ημερών ο Μάριο Μπαλοτέλι, όμως δεν φανταζόταν ότι η FIFA θα τα... σπάσει με το France Football και το βραβείο που είχε αποκτήσει τόσο μεγάλη αίγλη τα τελευταία χρόνια, θα αποδίδεται πλέον με τον παραδοσιακό τρόπο.

Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά το βραβείο «Ballon d'Or» του France Football το οποίο συγχωνεύτηκε το 2010 FIFA World Player, μετά από συμφωνία του Ζεπ Μπλάτερ με τον Όμιλο Amaury, που έχει την L'Equipe και το France Football, έναντι του ποσού των 15.000.000 ευρώ.

Υπό την προεδρία του Ινφαντίνο τα δεδομένα άλλαξαν, η συμφωνία δεν επεκτάθηκε και τελικά από τη νέα σεζόν επιστρέφουμε στο παλαιό καθεστώς.

Έτσι ο Μάριο Μπαλοτέλι, όσο και να το θέλει, δεν θα καταφέρει να πάρει τη «Χρυσή Μπάλα» της FIFA, την οποία σημειωτέον έχουν κατακτήσει από το 2010 μόνο ο Μέσι και ο Ρονάλντο.

Στην παλιά μορφή του το βραβείο δινόταν μόνο με τις ψήφους δημοσιογράφων από ευρωπαϊκές χώρες κι έτσι θα συνεχίσει να δίνεται στο εξής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK