"Δραπέτευσε" με ασθενοφόρο από το γήπεδο για να γλιτώσει την αστυνομία

Έναν κινηματογραφικό τρόπο σκαρφίστηκε ο Ένερ Έβερτον για να γλιτώσει την σύλληψη από την αστυνομία λόγω χρεών, αφού προσποιήθηκε τον τραυματία και "δραπέτευσε" από το γήπεδο με ασθενοφόρο. Δείτε το VIDEO.

Ο Ενερ Εβερτον κατάφερε να "δραπετεύσει" με την βοήθεια ασθενοφόρου από το γήπεδο όπου έδινε αγώνα το Εκουαδόρμε τη Χιλή και να ξεφύγει από την καταδίωξη της αστυνομίας που τον έψαχνε!

Ο άσος του Ισημερινού χρωστά 18.000 ευρώ διατροφή για την κόρη του. Η αστυνομία προσπάθησε να τον συλλάβει, χωρίς τύχη πριν τον αγώνα, αλλά και πριν από την τελευταία προπόνηση! 

Οι συμπαίκτες του όμως κατάφεραν να παραπλανήσουν την αστυνομία κι εκείνος  κατέβηκε από το λεωφορείο, με την βοήθεια του προπονητή του Γκουστάβο Κιντέρος.

Η καταδίωξη βέβαια δεν τελείωσε εκεί. Δέκα λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο με φορείο.

Τότε δέκα αστυνομικοί έτρεξαν να τον συλλάβουν, όμως εκείνος τελικά πρόλαβε και διέφυγε με ασθενοφόρο από το γήπεδο Olimpico Atahualpa.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.