Φρικιαστικό έγκλημα σε γήπεδο: παίκτης σκότωσε διαιτητή με μία μπουνιά!

Ένα σοκαριστικό σκηνικό στήθηκε σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στο Μεξικό, με παίκτη να σκοτώνει με μπουνιά τον διαιτητη επειδή του έδειξε κόκκινη κάρτα (video).

Όταν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου μετατρέπεται σε σκηνικό εγκλήματος! Ακούγεται απίστευτη όμως δυστυχώς η παρακάτω είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή και επιβεβαιωμένη.

Στον αγώνα Canarios-Rojo Gomez στην Λινταβίντα του Μεξικού, στο πλαίσιο ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, ένας παίκτης έβαψε τα χέρια του με αίμα, καθώς μη μπορώντας να αποδεχτεί την κόκκινη κάρτα που είδε από τον διαιτητή τον χτύπησε με γροθιά και προκάλεσε τον θάνατό του.

Ο δράστης είναι ο Ρούμπεν Ρίβερα Βάθκεθ, ο οποίος μάλιστα έφυγε περπατώντας από τον αγωνιστικό χώρο και ακόμα δεν έχει συλληφθεί ενώ ο άτυχος διαιτητής ήταν ο Βίκτορ Τρέχο, 59 ετών, ο οποίος αμέσως μετά το χτύπημα κατέρρευσε στο χορτάρι και δεν στάθηκε αρκετή ούτε η ιατρικη βοήθεια που του παρεσχέθη άμεσα για να κρατηθεί στη ζωή.

 

Σύμφωνα με την ιατρική αναφορά ο θάνατός του προήλθε από "εκτεταμένη υπαραχνοειδή αιμορραγία" που προήλθε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση εξαιτίας του χτυπήματος που δέχτηκε.

Τραγική ειρωνεία; Στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στο Μεξικό ένας διαιτητής μπορεί να κερδίσει για ένα ματς που σφυρίζει από 300 μέχρι 500 πέσος, ποσό που αντιστοιχεί σε 15 με 25 ευρώ...

"Είμαστε εκτεθειμένοι, εάν ένας ποδοσφαιριστής βγει εκτός ελέγχου και καταφύγει στη βία, δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί  να τον σταματήσει ή να προστατέψει το διαιτητή", δήλωσε ο υπεύθυνος διαιτησίας στην Πατσούκα, Αλεχάντρο Μονζάλβο.

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!