Εκτέλεσε πέναλτι-ΦΙΑΣΚΟ και "έφαγε κράξιμο" από συμπαίκτες και οπαδούς!

Παίκτης στην Ρουμανία πήγε να σκοράρει με πέναλτι αλά Πανένκα και το μόνο που πέτυχε ήταν να γίνει ρεζίλι, εξοργίζοντας ακόμα και τους... συμπαίκτες του (VIDEO)

Εκτέλεσε πέναλτι-ΦΙΑΣΚΟ και "έφαγε κράξιμο" από συμπαίκτες και οπαδούς!

H έκφραση "πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος" ταιριάζει απόλυτα στο σκηνικό που στήθηκε στο φινάλε του αγώνα μεταξύ της Juventus Bucuresti και της Στεάουα για το ρουμανικό πρωτάθλημα, με έναν παίκτη να επιθυμεί να γίνει ήρωας με στιλ αλλά να μετατρέπεται σε μοιραίο και αποδιοπομπαίο τράγο...

Το ρόλο αυτό έπαιξε -χωρίς να το θέλει φυσικά- ο Γκεόργκε Καλιντάρου. Ο ήρωας της ιστορίας αποφάσισε να χτυπήσει στο 96ο λεπτό πέναλτι αλά Πανένκα (με σκαφτό πλασέ) ώστε να δώσει το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Για κακή τύχη του όμως ο αντίπαλος γκολκίπερ κατάλαβε την πρόθεσή του και μπλόκαρε εύκολα, μένοντας ακούνητος στο κέντρο της εστίας του!

Το τραγικό αποτέλεσμα ήταν ο παίκτης όχι μόνο να γίνει αντικείμενο έντονων αποδοκιμασιών από τους οπαδούς της ομάδας του αλλά και τους ίδιους τους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον έσπρωχναν και τον προπηλάκισαν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK