Έρχεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Θρύλων

Θέλετε να δείτε ξανά τους Καναβάρο, Όουεν, Καφού ή Καρεμπέ εν δράσει; Το όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα στο... Παγκόσμιο Κύπελλο Θρύλων που βρίσκεται στα σκαριά. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Νέα διοργάνωση ενόψει! Με τη στήριξη επενδυτικής εταιρείας με έδρα το Ντουμπάι, στο Κατάρ εξετάζουν το ενδεχόμενο δημιουργίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου Θρύλων, το οποίο θα διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και θα πραγματοποιείται κάθε φορά και σε διαφορετική χώρα.

Τι είναι αυτό; Πρόκειται για ένα τουρνουά στο οποίο θα συμμετέχουν 16 εθνικές ομάδες με αθλητές που έχουν αγωνιστεί σε Μουντιάλ και είναι άνω των 35 ετών. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 7 ποδοσφαιριστές και οι 16 ομάδες θα τοποθετηθούν σε τέσσερις ομίλους.

Για την πραγματοποίηση του σχεδίου, οι διοργανωτές έχουν προσεγγίσει τον Κριστιάν Καρεμπέ, από τον οποίο έχουν ζητήσει να αναλάβει οργανωτικό ρόλο στην ομάδα της Γαλλίας. Αντίστοιχο ρόλο για τους Ισπανούς θα αναλάβει ο Μίτσελ Σαλγάδο, για τους Ιταλούς ο Καναβάρο, για τους Βρετανούς ο Μάικλ Όουεν και για τους Βραζιλιάνους ο Καφού.

Σε ό,τι αφορά τις αμοιβές, οι συμμετέχοντες αναμένεται να βάλουν πολλά λεφτά στην τσέπη τους, καθώς η αμοιβή κάθε παλαίμαχου ποδοσφαιριστή θα κυμαίνεται μεταξύ 9.000 - 13.500 ευρώ ανά μέρα.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.