Έρχεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Θρύλων

Θέλετε να δείτε ξανά τους Καναβάρο, Όουεν, Καφού ή Καρεμπέ εν δράσει; Το όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα στο... Παγκόσμιο Κύπελλο Θρύλων που βρίσκεται στα σκαριά. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Έρχεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Θρύλων

Νέα διοργάνωση ενόψει! Με τη στήριξη επενδυτικής εταιρείας με έδρα το Ντουμπάι, στο Κατάρ εξετάζουν το ενδεχόμενο δημιουργίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου Θρύλων, το οποίο θα διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και θα πραγματοποιείται κάθε φορά και σε διαφορετική χώρα.

Τι είναι αυτό; Πρόκειται για ένα τουρνουά στο οποίο θα συμμετέχουν 16 εθνικές ομάδες με αθλητές που έχουν αγωνιστεί σε Μουντιάλ και είναι άνω των 35 ετών. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 7 ποδοσφαιριστές και οι 16 ομάδες θα τοποθετηθούν σε τέσσερις ομίλους.

Για την πραγματοποίηση του σχεδίου, οι διοργανωτές έχουν προσεγγίσει τον Κριστιάν Καρεμπέ, από τον οποίο έχουν ζητήσει να αναλάβει οργανωτικό ρόλο στην ομάδα της Γαλλίας. Αντίστοιχο ρόλο για τους Ισπανούς θα αναλάβει ο Μίτσελ Σαλγάδο, για τους Ιταλούς ο Καναβάρο, για τους Βρετανούς ο Μάικλ Όουεν και για τους Βραζιλιάνους ο Καφού.

Σε ό,τι αφορά τις αμοιβές, οι συμμετέχοντες αναμένεται να βάλουν πολλά λεφτά στην τσέπη τους, καθώς η αμοιβή κάθε παλαίμαχου ποδοσφαιριστή θα κυμαίνεται μεταξύ 9.000 - 13.500 ευρώ ανά μέρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK