Η ατάκα-δηλητήριο του Καμπιάσο για Γιουβέντους

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο μίλησε για τον πρόσφατο τελικό του CL και θυμήθηκε το παρελθόν του ως παίκτης της Ίντερ αφού αφιέρωσε μία φαρμακερή ατάκα για την Γιουβέντους!

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τα δύο τελευταία χρόνια τίμησε τη Super League, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Εστέμπαν Καμπιάσο έχει συνδέσει την παρουσία του στην Ευρώπη με την Ίντερ και την Ρεάλ Μαδρίτης, αγωνιζόμενος στους Μιλανέζους για 10 ολόκληρα χρόνια (2004-2014) και στους Μαδριλένους για δύο (2002-2004).

Με αυτό το πλούσιο βιογραφικό ο Αργεντινός αμυντικός μέσος κλήθηκε να μιλήσει στην "Marca" και για τον πρόσφατο τελικό του Champions League μεταξύ της Γιουβέντους και της Ρεάλ και εκεί "θυμήθηκε" την κόντρα του με την βέκια σινιόρα ως παίκτης της Ίντερ λέγοντας:

"Δεν συμφωνώ την άποψη ότι οι ιταλικές ομάδες μοιάζουν μικρές όταν αντιμετωπίζουν ισπανικές σε τελικούς Champions League. Η μοναδική που έχει χάσει όλους τους τελικούς της κόντρα σε ισπανικές ομάδες είναι η Γιουβέντους.

Η ατάκα-δηλητήριο του Καμπιάσο για Γιουβέντους

Η Ίντερ έπαιξε έναν και τον κέρδισε (3-1 την Ρεάλ τη σεζόν 1963-64) ενώ έχει νικήσει και η Μίλαν (4-0 την Μπαρτσελόνα το 1993-94)".

Όσον αφορά στους αγαπημένους τους συμπαίκτες, από την Ρεάλ επέλεξε τον Ραούλ ("ήμουν τρελός για αυτόν") και από την Ίντερ τους συμπατριώτες του Σαμουέλ, Μιλίτο και Σανέτι, ενώ ερωτηθείς για το μυστικό των "νερατζούρι" που κατέκτησαν το τρεμπλ το 2010 με προπονητή τον Ζοζέ Μουρίνιο, είπε:

Η ατάκα-δηλητήριο του Καμπιάσο για Γιουβέντους

"Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν παίκτες από πολλές διαφορετικές εθνικότητες, ήμασταν πολύ ενωμένοι ενώ υπήρχε στον πάγκο και ένας φιλόδοξος τεχνικός. Ο Μουρίνιο εμφανίστηκε μάλιστα σε μία ιδιαίτερη περίοδο στην καριέρα μου και ήταν ένας τεχνικός που πρόσεχε κάθε λεπτομέρεια".

Στη συνέντευξη αυτή ο Καμπιάσο (δεν του έγινε ερώτηση για Ολυμπιακό) έκανε και μία πρόβλεψη αναφορικά με τον πάγκο της ομάδας, υποστηρίζοντας πως αργά ή γρήγορα θα βρεθεί σε αυτόν ο άλλοτε παίκτης της ομάδας, Ντιέγκο Σιμεόνε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK