Η FIFA αποφάσισε να δοκιμάσει τη χρήση βίντεο

Σε μία σημαντική καινοτομία προχωράει η FIFA, η οποία αποφάσισε να δοκιμάσει τη χρήση βίντεο σε αγώνες ποδοσφαίρου από τη σεζόν 2017-18.

Ιστορική ημέρα για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι 5η Μαρτίου, καθώς το Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο αποφάσισε να εγκρίνει τη χρήση βίντεο, έστω και σε δοκιμαστική μορφή, από τη σεζόν 2017-18.

Η FIFA θα αποκτήσει πλήρη γνώση των πλεονεκτημάτων, αλλά και των μειονεκτημάτων που έχει η χρήση βίντεο μέσω της δοκιμαστικής περιόδου.

Ήδη, όπως έγινε γνωστό, 12 λίγκες και μία ομοσπονδία έχει εκφράσει ενδιαφέρον να χρησιμοποιήσει την επαναστατική μέθοδο. Ο νέος πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, με δηλώσεις του, χαρακτήρισε, μεταξύ άλλων, ιστορική τη συγκεκριμένη απόφαση.

"Πήρε μία πραγματικά ιστορική απόφαση για το ποδόσφαιρο. Η FIFA και το Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο προχωράει τη συζήτηση και δεν πρόκειται να την σταματήσει. Έχουμε αποδείξει πως ακούμε τόσο τους φιλάθλους, όσο και τους παίκτες", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.