"H Γερμανία ανέλαβε το Παγκόσμιο Κύπελλο, δίνοντας όπλα στη Σαουδική Αραβία"

Μία συνταρακτική είδηση φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Die Zeit" που αφορά το ζήτημα της διαφθοράς των μελών της FIFA, αποκαλύπτοντας πως η Γερμανία αγόρασε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006, προσφέροντας οπλικό εξοπλισμό στη Σαουδική Αραβία.

"H Γερμανία ανέλαβε το Παγκόσμιο Κύπελλο, δίνοντας όπλα στη Σαουδική Αραβία"

Οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο της διαφθοράς των μελών της FIFA έρχονται με τη μορφή χιονοστιβάδας. Αυτή τη φορά, η ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας " Die Zeit" φέρνει στην επιφάνεια ακόμα μία συνταρακτική είδηση που αφορά τον τρόπο ανάθεσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 στη Γερμανία.

Όπως τονίζει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η Γερμανική ομοσπονδία προσέφερε οπλικό εξοπλισμό στη Σαουδική Αραβία προκειμένου να υποστηρίξει την υποψηφιότητα της. Η "Die Zeit" αποκαλύπτει πως λίγες εβδομάδες μετά την ανάθεση του Μουντιάλ στους Γερμανούς, η στήριξη επιβραβεύθηκε με τη μεταφορά των όπλων στη χώρα της Ασίας.

Από νομικής άποψης, η γερμανική κυβέρνηση μπορεί να παρέδωσε νόμιμα τον οπλικό εξοπλισμό, όμως το γεγονός πως συνδυάστηκε με ένα αθλητικό θέμα, αναγκάζει το FBI και τις αρχές να το ερευνήσουν περαιτέρω, ώστε να αποκαλυφθεί αν υπήρξε ζήτημα διαφθοράς και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK