Η νέα εμφάνιση της Γερμανίας εμπνέεται από το Μουντιάλ '90!

Η εθνική Γερμανίας "αποκάλυψε" την νέα εμφάνιση που θα φορέσει στα γήπεδα της Ρωσίας το 2018 και η οποία είναι εμπνευσμένη από το... Μουντιάλ του 1990 (φωτογραφίες)!

Εμφάνιση παγκόσμιας πρωταθλήτριας! Η Γερμανία κατέκτησε το 2014 το Μουντιάλ στα γήπεδα της Βραζιλίας και η Adidas θέλησε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στους φανς της "Mannschaft" δημιουργώντας μία vintage εμφάνιση για τους παίκτες του Γιόακιμ Λεβ.

Συγκεκριμένα οι εμφανίσεις με τις οποίες θα παραταχτούν τόσο στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών φέτος όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018 είναι εμπνευσμένες από το 1990 και εκείνες που φορούσε το σύνολο του Φραντς Μπεκενμπάουερ στα γήπεδα της Ιταλίας (χαρακτηριστικές οι ρίγες στους ώμους), όταν και κατέκτησε το τρίτο Μουντιάλ στην ιστορία της...

"Είμαι φαν των παραδοσιακών μας εμφανίσεων αλλά η νέα εμφάνιση είναι ακόμα πιο κουλ και δυναμική και μου αρέσει πολύ", δήλωσε ο Ματς Χούμελς κατά την παρουσίασή τους, ενώ φωτογραφήθηκε με αυτές μαζί με τους Εζίλ και Γκιουντογκάν.

ΙΔΟΥ Η ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ:

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!