Η νέα γενιά προπονητών έχει (και) Πίρλο...

Ποιος είπε ότι ο βιρτουόζος Ιταλός θα μείνει για πολύ μακριά από το ποδόσφαιρο; Με ποιους άλλους διάσημους θα καθίσει στο ίδιο θρανίο για το πρώτο δίπλωμα προπονητικής.

Juventus' Andrea Pirlo arrives in  the Church of the Great Mother of God in Turin, Italy, Friday, May 29, 2015, to take part in a commemoration mass marking the 30th anniversary of the Heysel stadium tragedy where 39 people died during fan violence at the 1985 European Cup final between Liverpool and Juventus in Brussels.  (AP Photo/Massimo Pinca)
Προπονητής ο Αντρέα Πίρλο AP PHOTO/MASSIMO PINCA

Τον Αντρέα Πίρλο τον έχεις δει με κοστούμι. Πάντα κομψός στις εμφανίσεις του, έχει τη φινέτσα που πρεσβεύει η ιταλική καταγωγή του. Πώς όμως θα σου φαινόταν να φοράει το κοστούμι για να κάνει τον προπονητή;

Πολύ κοντινό μοιάζει αυτό το σενάριο. Διότι τον προσεχή Σεπτέμβριο ο 39χρονος Ιταλός, έχοντας σταματήσει ως ποδοσφαιριστής, θα καθίσει στο θρανίο και θα φοιτήσει στη σχολή προπονητικής του Κοβερτσιάνο.

Στην ίδια τάξη, για τα διπλώματα Α και Β, δεν θα είναι τίποτα τυχαίοι. Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο διπλανός του στο θρανίο, αυτό που μάθαμε είναι πως την ίδια περίοδο θα παιρνούν τα μαθήματα ο Αργεντινός Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, ο Ουρουγουανός Πάολο Μοντέρο, ο Βραζιλιάνος Τιάγκο Μότα (αναλαμβάνει προπονητής στις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν) και ο μικρός Καναβάρο, ο Πάολο.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιος εξ αυτών θα καταφέρει να σταθεί και να πετύχει ως προπονητής. Γιατί άλλο να παίζεις κι άλλο να καθοδηγείς...

News 24/7

24MEDIA NETWORK