Η ταραχώδης ζωή του Τιοτέ

Δύο σύζυγοι, μια μνηστή και πολλές σύντροφοι συνέθεταν τον διαφορετικό τρόπο ζωής του αδικοχαμένου Τιοτέ, ο οποίος το 2014 είχε αναγκαστεί να... δικαιολογηθεί δημόσια για αυτόν. Τα 3 παιδιά του και το τέταρτο που περίμενε σε λίγους μήνες

Το 2014, όταν ακόμα αγωνιζόταν στην Νιούκαστλ, ο Σεΐκ Τιοτέ έγινε πρωτοσέλιδο σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, λόγω μίας ιστορίας που στα δικά μας αυτιά... ξενίζει. Αυτή δεν αφορούσε κάποιο σκάνδαλο, αλλά τη στάση ζωής του διεθνούς με την Ακτή Ελεφαντοστού ποδοσφαιριστή.

Όπως αποκαλύφθηκε και παραδέχθηκε αργότερα ο εκπρόσωπος του, ο Τιοτέ είχε δυο συζύγους, μία μνηστή και αρκετές συντρόφους στην πατρίδα του!

Με την πρώτη του σύζυγο (Μαντά) απέκτησε δυο παιδιά, ενώ με την δεύτερη (Μποφού, την οποία παντρεύτηκε στο Αμπιτζάν) ένα. Το παράξενο της υπόθεσης είναι πως η πρώτη σύζυγος δεν είχε ιδέα για το δεύτερο γάμο, μέχρι που το έμαθε μέσω του... facebook!

Ο Τιοτέ δικαιολογήθηκε  δημόσια τότε λέγοντας πως είναι συνηθισμένο οι Μουσουλμάνοι να έχουν πολλές συζύγους, η όλη ιστορία είχε...όμως, είχε ανακατέψει τη ζωή του εκείνη την περίοδο.

Με τη μοίρα να επιφυλάσσει άσχημο παιχνίδι, με την χειρότερη δυνατή εξέλιξη για τον 30χρονο Ιβοριανό αφού αν ισχύει ένα tweet (σχετικά αξιόπιστης ) γαλλικής ιστοσελίδας, ο Τιοτέ θα γινόταν σε λίγους μήνες και πάλι πατέρας.