Κάνει "θραύση" το νέο τραγούδι για τον Μπαλοτέλι!

Η επιστροφή του Μάριο Μπαλοτέλι στην αγαπημένη του εθνική Ιταλίας έχει... ξεσηκώσει ευχάριστα τους συμπαίκτες του και το έδειξαν μέσω τραγούδι που του έβγαλαν. Δείτε VIDEO!

Κάνει "θραύση" το νέο τραγούδι για τον Μπαλοτέλι!

Στο Μουντιάλ του 2014 είχε ξεκινήσει σούπερ πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ της εθνικής Ιταλίας απέναντι στην Αγγλία, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στα γήπεδα της Βραζιλίας, όμως έκτοτε όλα πήγαν... στραβά για τον Μάριο Μπαλοτέλι με τη γαλάζια φανέλα.

Λίγες ημέρες μετά από εκείνο το γκολ του στην εστία του Τζο Χαρτ, ήρθαν οι ήττες από την Κόστα Ρίκα και την Ουρουγουάη και ο πικρός αποκλεισμός στη φάση των ομίλων (κάτι που είχε συμβεί και το 2010) ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τον χάρτη της "σκουάντρα ατζούρα" αφού για τέσσερα ολόκληρα χρόνια ήταν εκτός κλήσεων.

Πλέον όμως βρίσκεται και πάλι στην αποστολή της εθνικής Ιταλίας από τη στιγμή που ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν θα μπορούσε να γυρίσει την πλάτη σε έναν παίκτη που έχει πιστέψει τόσο πολύ και στην επανεμφάνισή του με τη φανέλα με το εθνόσημο βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο "Super Mario" άνοιξε το σκορ στο 2-1 απέναντι στην Σαουδική Αραβία στην Ελβετία (διεθνές φιλικό) φτάνοντας τα 14 διεθνή τέρματα και πέρα από το γκολ, αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του και για το νέο λουκ στο μαλλί: μοϊκάνα αλά... Μάρεκ Χάμσικ.

Το πόσο μάλιστα πετυχημένη ήταν η αλλαγή που έκανε στην κόμμωσή του φάνηκε και από το νέο τραγούδι που του αφιέρωσαν οι Ιταλοί διεθνείς και έχει τίτλο: "Che bei capelli ha Mario Balotelli". Δηλαδή: "Τι ωραία μαλλιά που έχεις Μάριο Μπαλοτέλι...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK