Ματεράτσι για Ζιντάν: "Εβρισα την αδερφή του, όχι τη μητέρα του"

Ο Μάρκο Ματεράτσι έδωσε...διευκρινίσεις για το περιστατικό με τον Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006.

Δύο ημέρες πριν από τον τελικό του Euro (στον οποίο η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία) ο Μάρκο Ματεράτσι παραχώρησε συνέντευξη στην "L'equipe" και μίλησε γι' αυτό που όλοι φαντάζεστε. Την...κουτουλιά στον Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006.

"Εχω αποφασίσει να γράψω βιβλίο για εκείνο το περιστατικό γιατί όλος ο πλανήτης με ρωτούσε τι ακριβώς είπα στον Ζιντάν και αντέδρασε έτσι. Τα λόγια μου ήταν ανόητα αλλά δεν άξιζαν αυτήν την αντίδραση. Σε κάθε γειτονιάς της Ρώμης, του Μιλάνου ή του Παρισιού συμβαίνουν γεγονότα πολύ πιο σοβαρά" τόνισε αρχικά ο Ματεράτσι.

Εν συνεχεία, έγινε πιο συγκεκριμένος: "Μίλησα για την αδερφή του, όχι για τη μητέρα του. Η μητέρα μου πέθανε όταν ήμουν έφηβος και ποτέ δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να προσβάλλει μία άλλη μάνα. Στην Ιταλία με σταματούν και μου λένε "καλά έκανες και του την έδωσες". Εχουν ξεχάσει ότι την έχω δεχθεί εγώ. Τέλος πάντων, εγώ από αυτό το ματς κρατώ τα δύο γκολ που έβαλα και τίποτα άλλο".