To ιταλικό πανό που εξόργισε τον... συγκινημένο Μπαλοτέλι!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι όχι μόνο επέστρεψε στην εθνική Ιταλίας μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας αλλά και σκόραρε στην επανεμφάνισή του. Όλα αυτά όμως δεν ήταν αρκετά να μην αντιδράσει σε ένα γεγονός που τον ενόχλησε ιδιαίτερα...

To ιταλικό πανό που εξόργισε τον... συγκινημένο Μπαλοτέλι!

Τέσσερα χρόνια τον κρατούσαν μακριά (οι δύο προηγούμενοι ομοσπονδιακοί τεχνικοί, Κόντε και Βεντούρα) από την αγαπημένη του εθνική Ιταλίας, όμως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι του άνοιξε επιτέλους την πόρτα και ο Μάριο Μπαλοτέλι τον ξεπλήρωσε με το... καλημέρα!

Στο ματς με το οποίο "συστήθηκε" ξανά στους φίλους της "σκουάντρα ατζούρα"" μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο διεθνές φιλικό απέναντι στην Σαουδική Αραβία ενώ λίγο μετά το φινάλε του αγώνα (2-1 νίκη για τους Ιταλούς) αφιέρωσε το γκολ του στον αδικοχαμένο Νταβίντε Αστόρι.

"Το ξέρω πως είναι αργά, το ξέρω πως τώρα είσαι εκεί πάνω... αλλά είμαι πεπεισμένος πως εκεί ψηλά, σήμερα παρακολουθείς με τον μπαμπά μου το παιχνίδι!

Αυτό το γκολ, αν και δεν σημαίνει τίποτα, αν και δεν χρησιμεύει σε κάτι, το αφιερώνω σε σένα Νταβίντε Αστόρι", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram o "Super Mario", όπου ανέβασε μία φωτογραφία που χωρίζεται στα δύο: με τον Αστόρι στο πάνω μέρος και τον ίδιο στο κάτω.

Η χάρα του πάντως για αυτά που έζησε το βράδυ της Δευτέρας στο φιλικό, μετριάστηκε κάπως εξαιτίας ενός πανό που έκανε την εμφάνισή του στις εξέδρες του "Κybunpark" (Ελβετία) και το οποίο έγραφε το εξής:

"Ο δικός μου αρχηγός έχει ιταλικό αίμα". Η φράση αυτή είχε να κάνει με το γεγονός πως ο Μπαλοτέλι είναι πλέον ο δεύτερος αρχηγός της εθνικής Ιταλίας μετά τον Λεονάρντο Μπονούτσι, με τον άσο της Νις να εξοργίζεται με το περιεχόμενο του πανό που παραπέμπει σε άλλες σκοτεινές εποχές και να απαντάει δυναμικά:

"Είμαστε στο 2018, παιδιά φτάνει. Ξυπνήστε! Σας παρακαλώ!"

To ιταλικό πανό που εξόργισε τον... συγκινημένο Μπαλοτέλι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK