"Κέρβερος" ο Ρόι Κάρολ και στα 39 του χρόνια!

Όσοι πιστεύατε πως ο Ρόι Κάρολ έχει κρεμάσει τα γάντια του κάνετε λάθος. Όχι μόνο συνεχίζει αλλά διεκδικεί τίτλο, με την νέα του ομάδα, μάλιστα, να διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος!

"Κέρβερος" ο Ρόι Κάρολ και στα 39 του χρόνια!
roy carroll Linfield

Ο Βορειοϊρλανδός πορτιέρε μας συστήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την περίοδο 2011-2012, όταν ο ΟΦΗ έκανε την έκπληξη και απέσπασε την υπογραφή του. Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, κατάφερε να πάρει μεταγραφή τον Γενάρη του 2012 στον Ολυμπιακό, που είχε πάθει... σοκ από τον τραγικό Φράνκο Κοστάνσο.

Στους ερυθρόλευκους ο Κάρολ παρέμεινε για τρεις σεζόν, παίζοντας μάλιστα αρκετά παιχνίδι το 2012-2013 ( 25 εμφανίσεις). Το 2014 επέστρεψε στην Αγγλία για λογαριασμό της Νοτς Κάουντι και κάπου εκεί χάθηκαν τα ίχνη του. Όσοι πιστεύουν πάντως πως τα παράτησε κάνουν λάθος!

Στα 39 αγωνίζεται στην Λίνφιλντ βασικός και αναντικατάστατος με την ομάδα του να βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας την καλύτερη άμυνα ( 17 γκολ παθητικό σε 24 παιχνίδια) και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση ( 52 τέρματα ενεργητικό).

Μάλιστα γύρισε πίσω στην Βόρεια Ιρλανδία για να παίξει μετά από 21 χρόνια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK