Άλλος πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού "έφαγε" τον Στραματσόνι από τη Σπάρτα!

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έχει αφήσει οριστικά του πίσω τον Παναθηναϊκό αφού ένας πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι εκείνος που του έδειξε την πόρτα της εξόδου από την Σπάρτα!

EUROPA LEAGUE - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΟ
(EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
EUROPA LEAGUE - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΟ (EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ) EUROKINISSI

Με απολογισμό 9 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες και την Σπάρτα στην 5η θέση της βαθμολογίας στην Τσεχία (στο -14 από την κορυφή) ήταν... θαύμα που ο Αντρέα Στραματσόνι κρατούσε τη θέση του στον πάγκο τόσο καιρό, με τη διοίκηση της ομάδας της Πράγας να ανακοινώνει ωστόσο την Τρίτη την απόφασή της περί απόλυσής του.

Οι άνθρωποι του συλλόγου υποστήριξαν πως με την ισοπαλία απέναντι στην Μπρνο εξαντλήθηκε και η τελευταία στάλα υπομονής για το έργο που περίμεναν και δεν είδαν από τον Ιταλό τεχνικό, με τον ίδιο πάντως να υποστηρίζει πως η αιτία που έφυγε είχε να κάνει με... ωμή παρέμβαση στο έργο του.

Δεν μίλησε όμως γενικά και αόριστα αλλά κατονόμασε τον Ζντένεκ Σκάσνι ως τον άνθρωπο που προσπάθησε να τον "καπελώσει". Πρόκειται για τον άλλωστε τεχνικό του Παναθηναϊκού (2004-05) και προκάτοχο του Στραματσόνι στον πάγκο της Σπάρτα, ο οποίος τους τελευταίους μήνες υπηρετεί το σύλλογο από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Τα ρεπορτάζ στην Τσεχία ανέφεραν πως ο Σκάσνι είχε "φάει" από το ρόστερ τον Μπιαμπιανί,παίκτης που αποτέλεσε προσωπική εισήγηση του Στραματσόνι, ενώ στο ματς με την Μπρνο μπήκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο για να δώσει οδηγίες στους παίκτες, γεγονός που εκλήφθηκε ως αιτία πολέμου για τον "Στράμα".

Οι δύο άνδρες είχαν θερμό φραστικό επεισόδιο στο φινάλε του αγώνα και μετά την απόλυσή του ο Ιταλός πέταξε τις σπόντες του: "Ευχαριστώ τον πρόεδρο για τις προσπάθειες που έκανε όμως μετά από τα τελευταία γεγονότα μου ήταν αδύνατο να συνεχίσω έτσι..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK