Αυτοσαρκασμός δίχως τέλος για τον "loser" Κούπερ!

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει καταστροφικό ρεκόρ όταν αγωνίζεται σε τελικούς και όχι μόνο έχει συμφιλιωθεί με αυτό αλλά δεν χάνει την ευκαιριά να τρολάρει τον ίδιο τον εαυτό του!

Τι και αν έχει φύγει ηττημένος και στους έξι μεγάλους τελικούς της (πλούσιας) καριέρας του; Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αντιμετωπίζει τα πράγματα ψύχραιμα και στωικά και μάλιστα με δηλώσεις του, με αφορμή τη συμμετοχή της Αιγύπτου σε τελική φάση Μουντιάλ μετά από απουσία 28 χρόνων, επιστράτευσε το χιούμορ για να μιλήσει για την κατάρα που τον συνοδεύει...

"Εάν φτάσω σε άλλον τελικό, θα πάω σινεμά", δήλωσε ο 62χρονος Αργεντινός τεχνικός, για να συνεχίσει σε ανάλογο ύφος: "Είπαν πως είμαι loser στους τελικούς και τους λέω πως έχουν δίκιο! Είμαι ηττοπαθής στους τελικούς.

Θα μπορούσα να πω ότι η Βαλένθια ήταν άπειρη όταν έπαιξε στον τελικό με την Μπάγερν ή ότι έπαιξε κόντρα στην Ρεάλ που έχει τα περισσότερα τρόπαια στο θεσμό.

 

Και με την Μαγιόρκα αντιμετωπίσαμε την Λάτσιο των Βιέρι και Νέντβεντ. Ναι, ναι, όλα αυτά ισχύουν όμως είμαι loser στους τελικούς, τι άλλο να πω;

Είτε τον συμπαθείς είτε όχι, οφείλεις για παράδειγμα να αναγνωρίσεις πως ο Μουρίνιο έχει μία εκπληκτική ικανότητα όταν πηγαίνει σε τελικούς να βγαίνει νικητής.

Εγώ δεν την έχω. Είναι άλλο πράγμα να μπορείς να φτάνεις σε τελικούς και εντελώς διαφορετικό να μπορείς να βγαίνεις νικητής μέσα από αυτούς".

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".