Καλύτερη θέα δεν θα μπορούσε να βρει ο Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι προετοιμάζεται με την εθνική Αργεντινής για το Μουντιάλ και η διάθεσή του είναι στα ύψη. Ο λόγος έχει να κάνει με τη... φανταστική θέα που έχει πλέον μπροστά του (PHOTO).

Argentina's Lionel Messi looks back during a friendly soccer match between Argentina and Haiti in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, May 29, 2018. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentina's Lionel Messi looks back during a friendly soccer match between Argentina and Haiti in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, May 29, 2018. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Aπομένει λιγότερο από μισός μήνας για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Ρωσίας και μία από τις ομάδες που περιμένουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου με μεγάλη προσμονή είναι φυσικά η Αργεντινή.

Και αυτό γιατί πρόκειται ουσιαστικά για την τελευταία μεγάλη ευκαιρία του Λιονέλ Μέσι να ξεπεράσει τον Ντιέγκο Μαραντόνα κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο, με τον "Pulga" να ζει και να αναπνέει για να οδηγήσει την πατρίδα του στην κορυφή του κόσμου τον Ιούλιο.

Το αν θα το καταφέρει ουδείς το ξέρει, το σίγουρο είναι πως βρίσκεται σε άριστη ψυχολογική κατάσταση αυτά τα 24ωρα, αφενός με το χατ-τρικ που σημείωσε κόντρα στην Αϊτή τα ξημερώματα της Τετάρτης και αφετέρου με την παρουσία του στην Καταλωνία.

Ο Μέσι βρίσκεται πλέον στην Βαρκελώνη με την αποστολή της "αλμπισελέστε" και μάλιστα σε ξενοδοχείο που έχει θέα το επιβλητικό "Kαμπ Νόου", το γήπεδο της Μπαρτσελόνα, με τον σούπερ σταρ της "Μπάρσα" να ανεβάζει σχετική φωτογραφία και να σχολιάζει χαρακτηριστικά: "Είμαστε ήδη σπίτι μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK