Mετά το εξιτήριο, έστειλε μήνυμα ο ερωτευμένος Ροναλντο!

Περιπέτεια υγείας ήταν και... πέρασε για τον Ρονάλντο, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει μήνυμα στους φανς τους αλλά και στην... αγαπημένη του!

Mετά το εξιτήριο, έστειλε μήνυμα ο ερωτευμένος Ροναλντο!

Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους που έχουν παίξει ποδόσφαιρο και η αλήθεια είναι πως όλος ο αθλητικός πλανήτης "πάγωσε" στην είδηση για την ανάγκη νοσηλείας του Ρονάλντο σε νοσοκομείο της Ιμπίθα, λόγω προβλήματος πνευμονίας που τον ταλαιπωρούσε.

Ευτυχώς στην περίπτωση του Βραζιλιάνου πρώην άσου ίσχυσε το "τέλος καλό, όλα καλά" αφού κατάφερε να "νικήσει" την πνευμονία και μετά από λίγες ημέρες παραμονής του στο νοσοκομείο πήρε το πολυπόθητο εξιτήριο.

Λίγη ώρα μάλιστα αφότου απέκτησε την... ελευθερία του, φρόντισε να καθησυχάσει τους φανς του και ταυτόχρονα να στείλει μήνυμα αγάπης στον έτερόν του ήμισυ τα τελευταία χρόνια, το πανέμορφο μοντέλο Σελίνα Λοκς.

"Γεια σε όλους! Είμαι ήδη σπίτι μετά από μερικές ημέρες στην κλινική. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και για τα σχόλιά σας και πολλά ευχαριστώ στην ομάδα των γιατρών και των νοσοκόμων.

Ευχαριστώ αγάπη μου Σελίνα Λοκς που ήσουν στο πλευρό μου. Θα έχουμε μία εκπληκτική σεζόν με τόνους σπουδαίου ποδοσφαίρου και εκπλήξεις", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter το "φαινόμενο" των γηπέδων.

Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ, ΣΕΛΙΝΑ ΛΟΚΣ:

Brazil's former soccer player Ronaldo and his girlfriend Celina Locks pose on the red carpet of The Foundation for AIDS Research (amfAR) event in Sao Paulo, Brazil, Thursday, April 27, 2017. (AP Photo/Andre Penner)
Brazil's former soccer player Ronaldo and his girlfriend Celina Locks pose on the red carpet of The Foundation for AIDS Research (amfAR) event in Sao Paulo, Brazil, Thursday, April 27, 2017. (AP Photo/Andre Penner) AP PHOTO/ANDRE PENNER

News 24/7

24MEDIA NETWORK