O μπαμπάς παίκτης στην Μπαρτσελόνα, ο γιος στην Ρεάλ!

Ο πατέρας (έπαιξε και στην ΑΕΚ) έχει συνδέσει το όνομά του με την Μπαρτσελόνα, όμως ο ένας από τους γιους του καμαρώνει για το γεγονός πως υπέγραψε συμβόλαιο με την Ρεάλ! Διαβάστε το story.

FC Barcelona's Eidur Gudjohnsen reacts after scoring against Real Betis during their Spanish league soccer match at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Sept. 24, 2008. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Eidur Gudjohnsen reacts after scoring against Real Betis during their Spanish league soccer match at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Sept. 24, 2008. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, πολύ γνωστός και στο ελληνικό φίλαθλο κοινό από την παρουσία του στην ΑΕΚ (όπου στάθηκε άτυχος με σοβαρό τραυματισμό σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό), έκανε σπουδαία καριέρα και η σημαντικότερη ομάδα στην οποία προσέφερε τις υπηρεσίες του δεν ήταν άλλη από την Μπαρτσελόνα (2006-2009).

Τώρα, σχεδόν δέκα χρόνια μετά, ένας από τους τέσσερις γιους του ετοιμάζεται να παίξει για το αντίπαλο δέος των "μπλαουγκράνα", την Ρεάλ Μαδρίτης: ο λόγος για τον Άντρι Λούκας Γκούντγιονσεν που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στα τμήματα υποδομής της Εσπανιόλ με αποτέλεσμα να κάνει κίνηση και να τον αποκτήσει η αντίστοιχη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

"Πολύ ενθουσιασμένος και υπερήφανος που υπέγραψα στην Ρεάλ! Ανυπομονώ για το μέλλον", έγραψε στη σελίδα του στο Instagram ο 16χρονος άσος, την ώρα που ένα άλλο από τα (τέσσερα) παιδιά του Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο Ντάνιελ Τρίσταν, είναι στις ακαδημίες της "Μπάρσα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK