Ο Μπολτ αποκάλυψε γιατί εμπνέεται από Ρονάλντο και όχι από Μέσι

Ο ταχύτερος σπρίντερ όλων των εποχών έκανε το ντεμπούτο του στο ποδόσφαιρο και στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως αυτός που τον εμπνέει είναι ο Ρονάλντο και όχι ο Μέσι. Διαβάστε την εξήγηση που έδωσε.

Jamaica's Usain Bolt trains with the Central Coast Mariners soccer team in Newcastle, Tuesday, Aug. 21, 2018. Bolt, who holds the world records for the 100- and 200-meter sprints and is an eight-time Olympic gold medalist, is hoping to impress the coaching staff enough to earn a contract with the Mariners for the 2018-19 season in Australia's top-flight competition. (AP Photo/Steve Christo)
Jamaica's Usain Bolt trains with the Central Coast Mariners soccer team in Newcastle, Tuesday, Aug. 21, 2018. Bolt, who holds the world records for the 100- and 200-meter sprints and is an eight-time Olympic gold medalist, is hoping to impress the coaching staff enough to earn a contract with the Mariners for the 2018-19 season in Australia's top-flight competition. (AP Photo/Steve Christo) AP PHOTO/STEVE CHRISTO

Το ποδοσφαιρικό ντεμπούτο του με τη φανέλα των Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς έγινε (έπαιξε για 20+ λεπτά) και πλέον ο Γιουσέιν Μπολτ καλείται μέσα σε έναν μήνα να δείξει πως αξίζει θέση στο ρόστερ της ομάδας ώστε να πάρει μερος στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας που αρχίζει στα μέσα Οκτωβρίου.

Ποιος ποδοσφαιριστής είναι αυτός που τον εμπνέει στην προσπάθεια που κάνει να παίξει ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο μετά από μία θρυλική καριέρα στον στίβο και στους αγώνες ταχύτητας;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Τζαμαϊκανό υπερπρωταθλητή να βάζει στη ζυγαριά τον Πορτογάλο μαζί με τον Μέσι και να δικαιολογεί τη γνώμη του, λέγοντας τα εξής:

"Είμαι μεγάλος φαν του Κριστιάνο Ρονάλντο για την αφοσίωσή του ξέρει τι χρειάζεται για να γίνει ο καλύτερος. Πρέπει να παραδειγματιστώ από εκείνον επειδή δεν είμαι ο Μέσι που ήδη από μικρό παιδί είχε ένα τεράστιο ταλέντο.

Ο Κριστιάνο έδωσε τα πάντα για να γίνει ο καλύτερος, πρέπει να εμπνευστώ από αυτόν. Δουλεύω για να γίνω ο καλύτερος, αυτός είναι ο στόχος μου", δήλωσε ο Μπολτ, με τα λόγια φυσικά αυτά να αποτελούν τίτλο τιμής για τον CR7 από τη στιγμή που βγαίνουν από τα χείλη ενός αθλητή-φαινομένου που θα συζητιέται για πάντα στον κλασικό αθλητισμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK