Ο Μπολτ έλυσε το μυστήριο για τη νέα του ομάδα!

Ο Γιουσέιν Μπολτ είχε προαναγγείλει πως θα αποκαλύψει την ομάδα ποδοσφαίρου στην οποία υπέγραψε και το πρωί της Τρίτης έκανε πράξη την υπόσχεσή του. Δείτε το VIDEO!

Jamaica's Usain Bolt bids farewell during a lap of honor at the end of the World Athletics Championships in London Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Jamaica's Usain Bolt bids farewell during a lap of honor at the end of the World Athletics Championships in London Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ούτε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ούτε στην Ντόρτμουντ, αλλά ούτε και στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Νότιας Αφρικής Mamelodi Sundwons, θα αρχίσει μία νέα καριέρα, ποδοσφαιρική ο Γιουσέιν Μπολτ, όπως ανέφεραν οι φήμες το τελευταίο 24ωρο.

Ο κάτοχος 8 χρυσών ολυμπιακών μεταλλίων και παγκόσμιος ρέκορντμαν στα 100 και στα 200 μέτρα είχε υποσχεθεί μέσω της σελίδας του στο Facebook πως την Τρίτη θα αποκάλυπτε την ποδοσφαιρική ομάδα στην οποία υπέγραψε, κάτι που έκανε αιφνιδιάζοντας άπαντες.

Και αυτό γιατί θα πάρει μέρος μέρος σε έναν μόνο παιχνίδι με τη φανέλα της Socceraid, σε φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώνει η UNICEF, με το ξεχωριστό αυτό ματς να λαμβάνει χώρα στις 10 Ιουνίου 2018 στο αγαπημένο του γήπεδο: το "Ολντ Τράφορντ".

Άλλη μία ιδιαιτερότητα; Το γεγονός ότι θα αγωνιστεί φορώντας φανέλα με το νούμερο 9.58 στην πλάτη: το χρόνο δηλαδή που χρειάστηκε για να διανύσει 100 μέτρα όταν κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο Βερολίνο το 2009.

News 24/7

24MEDIA NETWORK