Ο Ρεχάγκελ 80άρισε και οι Γερμανοί γιορτάζουν με απανωτά tweets!

Ο Ότο Ρεχάγκελ συμπλήρωσε την Πέμπτη 80 χρόνια ζωής και οι συμπατριώτες του Γερμανοί τον αποθέωσαν μέσα από διαδοχικά tweets από τον επίσημο λογαριασμό της Bundesliga!

Ο Ρεχάγκελ 80άρισε και οι Γερμανοί γιορτάζουν με απανωτά tweets!
EUROKINISSI

Η 9η Αυγούστου του 2018 είναι μία σημαντική ημερομηνία στην ιστορία του γερμανικού (και όχι μόνο) ποδοσφαίρου αφού ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές της χώρας συμπληρώνει 80 χρόνια ζωής.

Ο λόγος φυσικά για τον πιο αγαπημένο Γερμανό για τους Έλληνες, με τον Ότο Ρεχάγκελ, τον άνθρωπο που οδήγησε το ελληνικό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του με την κατάκτηση του Euro 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας να σβήνει κεράκια, κλείνοντας αισίως οκτώ δεκαετίες ζωής.

epa000226682 The Greek's team German coach Otto Rehagel (left foreground) lifts the trophy after the team won the Euro 2004 final between Portugal and Greece at Luz stadium in Lisbon on Sunday, 04 July 2004.  EPA/OLIVER BERG NO MOBILE PHONE APPLICATIONS
epa000226682 The Greek's team German coach Otto Rehagel (left foreground) lifts the trophy after the team won the Euro 2004 final between Portugal and Greece at Luz stadium in Lisbon on Sunday, 04 July 2004. EPA/OLIVER BERG NO MOBILE PHONE APPLICATIONS EUROKINISSI

Μάλιστα ο επίσημος λογαριασμός της Bundesliga στο Twitter του έκανε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα μέσα από έξι διαδοχικά τιτιβίσματα όπου αναφέρει τα highlights της τεράστιας διαδρομής του στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό πάλκο.

Φυσικά, στέκονται ιδιαίτερα στο πρωτάθλημα που κατέκτησε το 1998 με την Κάιζερσλαουτερν (μοναδική νεοφώτιστη στην ιστορία της Γερμανίας που έχει πάρει τον τίτλο), και τον άθλο με την Ελλάδα τη μοναδική φορά που έκατσε στον πάγκο αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και όχι συλλόγου, ενώ τονίζει ότι είναι ο προπονητής με τις περισσότερες παρουσίες σε πάγκους σε αγώνες της πρώτης κατηγορίας της Bundesliga (832).

News 24/7

24MEDIA NETWORK