Οκτώ προτάσεις έχει στα χέρια του ο περιζήτητος Μαρκίζιο!

Η Γιουβέντους δεν ήθελε άλλο τις υπηρεσίες του, υπάρχουν όμως πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται και... με το παραπάνω! Ιταλική ιστοσελίδα αποκάλυψε τις οκτώ επιλογές που έχει ο Ιταλός άσος.

Italys Claudio Marchisio, left, celebrates with his teammate Graziano Pelle, right, and Giorgio Chiellini after scoring on a penalty kick during a friendly soccer match between Italy and Romania at the Renato Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Tuesday, Nov. 17, 2015. (AP Photo/Luca Bruno)
Italys Claudio Marchisio, left, celebrates with his teammate Graziano Pelle, right, and Giorgio Chiellini after scoring on a penalty kick during a friendly soccer match between Italy and Romania at the Renato Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Tuesday, Nov. 17, 2015. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Κλάουντιο Μαρκίζιο είδε την Γιουβέντους να του κουνάει μαντήλι μετά από 25 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα της καρδιάς του και τώρα είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, στην ώριμη ηλικία των 32 ετών.

Ποιό θα είναι αυτό; Άγνωστο καθώς τη δεδομένη στιγμή έχουμε να λύσουμε έναν γρίφο, με την ιταλική ιστοσελίδα "Premium Sport" να αποκαλύπτει πως ο "Μικρός Πρίγκιπας" έχει οκτώ προτάσεις στα χέρια του μέσα από τις οποίες καλείται να επιλέξει.

Φαβορί παραμένει η Μονακό αλλα δεν "παίζει μόνη" της και αυτό γιατί υπάρχει η επιλογή της Κίνας (το καλοκαίρι έκανε διαφημιστικό τουρ εκεί) και του Τορόντο στο MLS (εκεί παίζει ο φίλος του, Τζοβίνκο) ενώ υπάρχουν ανοιχτές οι επιλογές για Ισπανία, Πορτογαλία και... Ιαπωνία.

Συγκεκριμενα, η "Mundo Deportivo" αναφέρει πως σε αναζήτηση μέσου βρίσκονται οι Μπέτις, Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης από την Ισπανία και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας από την Πορτογαλία (αναμένεται να καταλήξει ο άλλοτε συμπαίκτης του, Στουράρο).

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η επιλογή της Ιαπωνίας για τον Μαρκίζιο, όπου παίζουν ήδη εκεί οι Αντρές Ινιέστα και Φερνάντο Τόρες...

News 24/7

24MEDIA NETWORK