Πόσους Ικάρντι κάνει ένας Ιγκουαΐν; Απάντησε ο Μαραντόνα!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αποθέωσε τον Μέσι και τον Τέβες ενώ φρόντισε να χύσει δηλητήριο αναφερόμενος στον Μάουρο Ικάρντι συγκρίνοντάς τον με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν...

Έχει συνηθίσει να λέει αυθόρμητα γνώμη του χωρίς να έχει προχωρήσει πρώτα σε κάποιο φιλτράρισμα και αυτό ακριβώς έκανε και τώρα ο Ντιέγκο Μαραντόνα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "El Popular", όπου κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του για την εθνική Αργεντινής.

"Εάν ο Τέβες αξίζει να βρίσκεται στο Μουντιάλ; Χωρίς καμία αμφιβολία, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Ξύνουμε τον πάτο του βαρελιού για να βρούμε ένα 9άρι", δήλωσε αρχικά ο "Πίμπε Ντ'Όρο" για να ρίξει στη συνέχεια ένα ακόμα "καρφί" για τον Μάουρο Ικάρντι.

"Ο Ιγκουαΐν αξίζει μία ευκαιρία, αξίζει 10 φορές περισσότερο σε σύγκριση με εκείνη τη ντροπή που λέγεται Ικάρντι".

Για να καταλήξει ο Μαραντόνα λέγοντας: "Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, θα μπορούσε κάποιος να διανοηθεί ότι θα φορούσε τη φανέλα της Αργεντινής ο Μπίγλια;

Η Αργεντινή σήμερα δεν προκαλεί τον φόβο, εκτός από τον Μέσι έχει χαθεί ο σεβασμός απέναντι στην αλμπισελέστε φανέλα".

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!