Tέτοια μεγαλοπρεπή άφιξη ΜΟΝΟ ο Μαραντόνα!

Η προπονητική περιπέτεια του Ντιέγκο Μαραντόνα στο Μεξικό άρχισε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο, με τον Αργεντινό να εμφανίζεται με... total black look και να τυγχάνει αποθεωτικής υποδοχής (PHOTOS+VIDEO).

Tέτοια μεγαλοπρεπή άφιξη ΜΟΝΟ ο Μαραντόνα!

Μέχρι πρότινος, όσοι μη Μεξικανοί ποδοσφαιρόφιλοι γνώριζαν για την Ντοράντος, ήταν επειδή επρόκειτο για την τελευταία ομάδα της οποίας φόρεσε τη φανέλα ο Πεπ Γκουαρδιόλα, πριν αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του και φορέσει κοστούμι για να φέρει επανάσταση στην άκρη των πάγκων.

Εδώ και λίγα 24ωρα όμως η ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Μεξικού ξαναμπήκε στο χάρτη αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα να αναλάβει τις τύχες της.

Ο "Πίμπε Ντ'Όρο" έφτασε μάλιστα στο αεροδρόμιο Culacian το βράδυ του Σαββάτου και εκεί έτυχε άκρως θερμής υποδοχής από φίλους της ομάδας, με το μήνυμα "Καλωσήρθες Χρυσέ Θεέ! Σε ευχαριστώ Θεέ, σε ευχαριστώ Μαραντόνα", που ήταν γραμμένο σε πλακάτ, να είναι ενδεικτικό.

Από την πλευρά του ο Μαραντόνα εμφανίστηκε φορώντας μαύρα ρούχα, καπέλο, γυαλιά και κασκόλ της νέας του ομάδας, ενώ δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, προτιμώντας να πάει κατευθείαν στο προπονητικό κέντρο της Ντοράντος για να γνωρίσει τους νέους του παίκτες.

"Όταν κάποιος όπως ο Ντιέγκο έρχεται εδώ, τότε αυτό έχει να κάνει με τη διάθεσή του να προσφέρει και όχι με κάποια οικονομική προσφορά.

Ξέρει πώς είναι να αρχίζει κάποιος από το μηδέν, ξέρει την αξία μίας χαμηλότερης κατηγορίας", τόνισε ο Χοσέ Αντόνιο Νούνες, πρόεδρος του συλλόγου, με την οικογένεια Χανκ που έχει ωστόσο τα ηνία της Ντοράντος να έχει κατηγορηθεί για διασυνδέσεις της με κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα.

Σημειώνεται πως η επίσημη παρουσίαση του Μαραντόνα θα λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα ενώ το ντεμπούτο του στην άκρη του πάγκου θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK