Θέλουν να κάνουν τον Πίρλο... Κατσουράνη!

Ο Αντρέα Πίρλο έχει κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια από τον Νοέμβριο του 2017 όμως μία ομάδα από την Αυστραλία θέλει να τον κάνει να τα... ξαναφορέσει μέσω μίας ασυνήθιστης πρότασης! Τόσο ιδιαίτερη μάλιστα ώστε τα ιταλικά ΜΜΕ να επαναφέρουν στις μνήμες του φίλαθλου κοινού τον τρόπο που είπε το δικό του αντίο στην αγωνιστική δράση ο Κώστας Κατσουράνης!

New York City FC's Andrea Pirlo, of Italy, walks off the pitch after warming up before an MLS soccer game against Orlando City SC at Yankee Stadium, Sunday, July 26, 2015, in New York. New York defeated Orlando 5-3. (AP Photo/Jason DeCrow)
New York City FC's Andrea Pirlo, of Italy, walks off the pitch after warming up before an MLS soccer game against Orlando City SC at Yankee Stadium, Sunday, July 26, 2015, in New York. New York defeated Orlando 5-3. (AP Photo/Jason DeCrow) AP PHOTO/JASON DECROW

Στις 8 Οκτωβρίου του 2017 ο Αντρέα Πίρλο έριξε σε... μελαγχολία τους αμέτρητους θαυμαστές του σε κάθε μήκος και πλάτης της Γης, ανακοινώνοντας πως στο φινάλε της σεζόν του MLS θα έριχνε τίτλους τέλους και στις 5 Νοεμβρίου αγωνίστηκε για τελευταία φορά, μπαίνοντας ως αλλαγή στο φινάλε του αγώνα της Νιου Γιορκ Σίτι με την Κολόμπους Κρου.

Τώρα, όμως έντεκα μήνες μετά, μία ομάδα από την μακρινή Αυστραλία θέλησε να δοκιμάσει κάτι το ασύλληπτο: να τον πείσει να ανακαλέσει και να επιστρέψει στη δράση έστω για μερικά παιχνίδια!

Πρόκειται για την Αβοντάλε που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Αυστραλίας, με τα ιταλικά αλλά και τα αυστραλιανά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως η πρόταση που έχει γίνει στον "Maestro" αφορά συμβόλαιο ανά παιχνίδι.

Θέλουν να κάνουν τον Πίρλο... Κατσουράνη!

Σύμφωνα με το "Fox Sports Aystralia", ο σύλλογος έχει επικοινωνήσει με τον άλλοτε άσο των Μίλαν και Γιουβέντους και του κατέθεσε την πρόταση, με το πρώτο ματς που θέλουν να τον έχουν στη διάθεσή τους να είναι αυτό στις 19 Σεπτεμβρίου, κόντρα στην Σίντνεϊ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Προς το παρόν ο 39χρονος Πίρλο δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί, με τις πληροφορίες που φτάνουν από το περιβάλλον του να κάνουν λόγο για αρνητική διάθεση του παίκτη ως προς την πρόταση, χωρίς όμως να έχουμε κάτι το οριστικό.

Όπως μάλιστα υποστηρίζει η ιταλική ιστοσελίδα Sportmediaset "δεν θα πρόκειται για τον πρώτο παίκτη που θα υπογράφει συμβόλαιο ανά παιχνίδι με ομάδα από τη χώρα των καγκουρό καθώς το 2015 ο Κώστας Κατσουράνης είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Heidelberg United για να παίξει για αυτήν για ένα μόνο ματς κόντρα στην Μελβούρνη για το Κύπελλο".

Σημειώνεται πως το ματς με την Heidelberg United απέναντι στην Μελβούρνη, στις 15 Σεπτεμβρίου 2015, ήταν το τελευταίο επίσημο στην ποδοσφαιρική καριέρα του "Κατσούρ", ο οποίος στις 29 Σεπτεμβρίου του 2015 ανακοίνωσε πως σταματάει το ποδόσφαιρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK