Την ντρίμπλα του πρώην ΠΑΟΚτσή Μπερμπάτοφ είχαν λόγο να τη θυμηθούν οι Άγγλοι!

Η Premier League ανακοίνωσε πως θα δώσει στο φινάλε τη σεζόν βραβείο για τον κορυφαίο πασέρ του πρωταθλήματος και αυτό έφερε εκ νέου στο προσκήνιο τον... Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Την ντρίμπλα του πρώην ΠΑΟΚτσή Μπερμπάτοφ είχαν λόγο να τη θυμηθούν οι Άγγλοι!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ τίμησε τη χώρα μας φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2015-16 και μπορεί να μην κατάφερε στον έναν χρόνο που έμεινε στην Ελλάδα να δείξει την πολύ μεγάλη κλάση του, ωστόσο δεν παύει να συνιστά για τους Άγγλους μία εμβληματική φυσιογνωμία.

Είναι βλέπετε τα εντυπωσιακά πεπραγμένα του για μία οκταετία στα γήπεδα της Premier League με τη φανέλα των Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Φούλαμ (από το 2006 ως το 2014), με τον Βούλγαρο επιθετικό να έχει μάλιστα μείνει στη μνήμη όλων για μία φάση-επος.

Τότε που σε αγώνα πρωταθλήματος στο "Ολντ Τράφορντ" είχε κάνει εκπληκτική ντρίμπλα πάνω στη γραμμή του άουτ πάνω στον Κόλινς της Γουέστ Χαμ, πριν σερβίρει έτοιμο γκολ στον τότε άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο, με εκείνο το "μαγικό" να γνωρίζει μάλιστα αποθέωση ακόμα και σήμερα.

Η Premier League ανακοίνωσε την Τετάρτη πως θα δώσει στο φινάλε της σεζόν βραβείο για τον κορυφαίο στις ασίστ (τρεις παίκτες της Σίτι προηγούνται, οι Ντε Μπράινε με 15, Σανέ με 12 και Σίλβα με 11) και με αφορμή αυτό το βραβείο ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ορισμένα videos με ασίστ που έγραψαν ιστορία.

Ο κόσμος μπήκε στην διαδικασία να ψηφίσει και τα αποτελέσματα έβγαλαν θριαμβευτή τον άλλοτε άσο του ΠΑΟΚ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, με την ασίστ του στον Κριστιάνο Ρονάλντο να συγκεντρώνει σχεδόν τις μισές διαδικτυακές προτιμήσεις (47%...).

News 24/7

24MEDIA NETWORK