Το διαστροφικό tweet του Λίνεκερ, ο πρόεδρος Ετό και ο ουρανοκατέβατος γιος του Μουρίνιο!

Το τιτίβισμα του Γκάρι Λίνεκερ που άργησε 28 ολόκληρα χρόνια και γράφτηκε μέσα σε 28 δευτερόλεπτα (!), ο Μουρίνιο Jr που αποτελεί τη νέα μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η "καυτή" μούσα της Μπολόνια που φρέναρε την Ρόμα. Ο Βαγγέλης Σταματόπουλος σας παρουσιάζει τα πιο ζουμερά παρασκήνια του ΣΚ μέσα από PHOTOS+VIDEO!

Το διαστροφικό tweet του Λίνεκερ, ο πρόεδρος Ετό και ο ουρανοκατέβατος γιος του Μουρίνιο!

Η αθλητική επικαιρότητα "πλημμυρίζει" καθημερινά από ειδήσεις και gossip από το διεθνή χώρο, κάποια εκ των οποίων πάντως είναι άκρως παράξενα και γαργαλιστικά και το Contra.gr τα εντόπισε και σας τα σερβίρει στο πιάτο.

Πάμε να δούμε το κορυφαία του Σαββατοκύριακου που πέρασε...

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΙ Ο ΛΙΝΕΚΕΡ

Η Τότεναμ έγραψε ιστορία το απόγευμα της Κυριακής καθώς με την επικράτησή της με 3-1 στην έδρα της Τσέλσι στο λονδρέζικο ντέρμπι, έδωσε τέλος σε μία από τις μεγαλύτερες παραδόσεις που υπήρχαν στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και που την ήθελαν να μην φεύγει νικήτρια από το "Στάμφορντ Μπριτζ" από το 1990 και μετά. Θέλοντας μάλιστα να δώσει ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στην επιτυχία της ομάδας του Ποτσετίνο η "Daily Mail" υπενθύμισε εύστοχα πως "την προηγούμενη φορά που η Τότεναμ είχε νικήσει εκτός έδρας την Τσέλσι ο Νέλσον Μαντέλα ήταν ακόμα στη φυλακή και η Μάργκαρετ Θάτσερ πρωθυπουργός της Αγγλίας". Πάντως το πιο...διαστροφικό σχόλιο το έκανε ο Γκάρι Λίνεκερ που είχε χαρίσει στην Τότεναμ τη νίκη επί των "μπλε" το 1990 καθώς έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter: "Έχουν περάσει 28 δευτερόλεπτα από τότε που τα σπιρούνια νίκησαν για τελευταία φορά την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ".

ΥΙΟΣ ΜΟΥΡΙΝΙΟ, Η ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου έχει κλείσει, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε νέα μεταγραφή και μάλιστα "βαρύ όνομα". Πρόκειται για τον 18χρονο Ζοζέ Μουρίνιο Τζούνιορ, γνωστό ως Ζούκα, ο οποίος θα κάνει παρέα από εδώ και πέρα στον πατέρα του στον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων" μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες του "special one". Στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Σουόνσι έκανε ντεμπούτο, χωρίς πάντως να έχει διευκρινιστεί ακόμα ποιος θα είναι ο ακριβής ρόλος του μέσα στο προπονητικό σταφ του συλλόγου. Σημειώνεται πως στο παρελθόν ο Ζούκα υπήρξε γκολκίπερ στους "μικρούς" της Τσέλσι, της Ίντερ και της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως φαίνεται πως αποφάσισε να κρεμάσει νωρίς τα γάντια του, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του που σε ηλικία μόλις 18 ετών έγινε βοηθός προπονητής στην Ρίο Άβε.

Το διαστροφικό tweet του Λίνεκερ, ο πρόεδρος Ετό και ο ουρανοκατέβατος γιος του Μουρίνιο!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΣ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ...

Επτά ολόκληρα χρόνια πέρασε στο Τορίνο ο Λεονάρντο Μπονούτσι κατακτώντας 6 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Ιταλίας με τη φανέλα της Γιουβέντους, όμως το Σάββατο επέστρεψε ως αντίπαλος με την Μίλαν για πρώτή φορά μετά τη φυγή του και η υποδοχή που του επεφύλαξαν οι οπαδοί της πρώην ομάδας του μόνο φιλική δεν ήταν. Ως "απάντηση" μάλιστα στο γιουχάισμα, ο 30χρονος στόπερ πανηγύρισε το γκολ του με το οποίο ισοφάρισε -προσωρινά- σε 1-1 την ομάδα του Αλέγκρι και το δικαιολόγησε on camera στο φινάλε λέγοντας: "Είχα αμφιβολίες για το τι έπρεπε να κάνω πριν το παιχνίδι αλλά όταν συνειδητοποίησα πως με αποδοκίμασαν αποφάσισα να το πανηγυρίσω. Η υποδοχή ήταν 50-50, θέλησαν να με γιουχάρουν και το σέβομαι αυτό". Όλα τα... λεφτά πάντως ήταν η κίνησή του πριν την έναρξη του ντέρμπι, με τον καπιτάνο της Μίλαν να κοιτάζει χαμογελαστός τις τηλεοπτικές κάμερες και να κάνει πως... μπερδεύει τα αποδυτήρια!

Ο ΓΟΥΕΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΟΥ ΕΤΟ

Από το ποδόσφαιρο στην πολιτική. Ο Σαμουέλ Ετό θέλει να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε ο Ζορζ Γουεά (εκλέχτηκε πρόσφατα πρόεδρος στην Λιβερία έχοντας πίσω του μία τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα), με τη διαφορά βέβαια πως ο πρώην άσος των Μπαρτσελόνα και Ίντερ εξακολουθεί να βγάζει το ψωμί του στα γήπεδα, φορώντας αυτή την περίοδο τη φανέλα της τουρκικής Αντάλιασπορ. "Δεν βλέπω το λόγο να μη γίνω ο πρόεδρος του Καμερούν", τόνισε ορθά κοφτά ο τρις κάτοχος του Champions League σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Jeune Afrique" και πρόσθεσε: "Ονειρεύομαι αυτό το πόστο όπως ο Ιούλιος Καίσαρας ονειρευόταν την Ρώμη. Δεν με εμπνέει ο Γουεά, εγώ είμαι πρότυπο για αυτόν"! Αυτή τη στιγμή η θέση του προέδρου του Καμερούν καταλαμβάνεται από τον 85χρονο Πολ Μπιγιά που βρίσκεται εκεί από το 1982, με τον πρώτο σκόρερ της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας (56 γκολ) να καταστρώνει ήδη τα πλάνα του ενόψει της... εκλογής του: "Ο πρωθυπουργός θα πρέπει να έχει κάτω από αυτόν 11 υπουργούς και 7 γραμματείς του κράτους, σε ένα σχήμα ισορροπημένο και ευέλικτο που να σέβεται το συλλογικό πνεύμα". Γεννημένος για... πολιτικός ο Ετό!

Το διαστροφικό tweet του Λίνεκερ, ο πρόεδρος Ετό και ο ουρανοκατέβατος γιος του Μουρίνιο!
AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY

ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΞΑ (GLORIA) ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΜΙΣΗΣΕΙ...

Η Μπολόνια του Βασίλη Τοροσίδη κατάφερε να φρενάρει την Ρόμα του Κώστα Μανωλά αποσπώντας ισοπαλία 1-1 στο "Ρενάτο Νταλ'Άρα" το Σάββατο και αν ψάχνετε το γούρι της στο συγκεκριμένο ματς σας το έχουμε ήδη βρει. Πρόκειται για την Γκλόρια Ταλιόλι, μοντέλο και φανατική τιφόζα των "ροσομπλού", η οποία την παραμονή της αναμέτρησης ανέβασε σέξι φωτογραφία της με τη φανέλας της Μπολόνια που την συνόδευσε με το εξής μήνυμα: "Εγώ είμαι έτοιμη για αύριο, και εσείς;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK