Τον απέλυσαν μετά από 8 ημέρες και το γύρισε στο... τραγούδι!

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς είδε την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας να τον προσλαμβάνει και να τον απολύει οκτώ μόλις ημέρες μετά, αλλά δεν τα... βάφει μαύρα. Απόδειξη το video που κυκλοφορεί στα social media!

Τον απέλυσαν μετά από 8 ημέρες και το γύρισε στο... τραγούδι!

Πήγε με όνειρα και προσδοκίες στην πορτογαλική πρωτεύουσα για να διαδεχτεί τον Ζόρζε Ζεζούς και να βγάλει την Σπόρτινγκ από την αγωνιστική κρίση στην οποία είχε περιέλθει την περασμένη σεζόν όμως... απέτυχε ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

Ουσιαστικά απέτυχε γιατί δεν πρόλαβε καν να αρχίσει να παράγει έργο, με την Σπόρτινγκ να αλλάζει χέρια μετά την πενταετή διοίκησή της από τον Μπρούνο Ντε Καρβάλιο και τα νέα αφεντικά να δείχνουν στον Σέρβο την πόρτα της εξόδου μόλις οκτώ ημέρες αφότου είχε ανακοινωθεί.

Τον απέλυσαν μετά από 8 ημέρες και το γύρισε στο... τραγούδι!

Οι πληροφορίες θέλουν τον πρώην τεχνικό των Μίλαν και Φιορεντίνα να ετοιμάζει μηνύσεις, όπου θα διεκδικήσει μέχρι και 10.000.000 ευρώ, όμως μέχρι τότε έχουμε... δρόμο.

Προς το παρόν, ο Μιχάιλοβιτς απολαμβάνει τις διακοπές του σε σκάφος μαζί με την σύντροφό του Αριάννα και αν κρίνει κανείς από το video που είδε το φως της δημοσιότητας, με τον ίδιο να τραγουδάει αγκαλιασμένος με τη σύντροφό του, προσπαθεί να ξεχάσει τα δύσκολα 24ωρα που προηγήθηκαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK