Τρόμαξε τον κόσμο ο Ρονάλντο με την εισαγωγή του στο νοσοκομείο!

Ξαφνικό απρόοπτο με τον Ρονάλντο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του καθώς εισήχθη στο νοσοκομείο χτυπημένος από πνευμονία. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Former Brazil player Ronaldo watches the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Former Brazil player Ronaldo watches the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Sergei Grits) AP PHOTO/SERGEI GRITS

Αυτές τις καλοκαιρινές διακοπές δεν θα τις θυμάται με νοσταλγία σε μερικά χρόνια από τώρα ο Ρονάλντο καθώς διακόπηκαν απότομα, με το "φαινόμενο" των γηπέδων του κόσμου να διακομίζεται εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Ιμπίθα καθώς διαγνώστηκε με πνευμονία.

Όπως μετέδωσαν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο 42χρονος Βραζιλιάνος πρώην άσος εισήχθη αρχικά στα επείγοντα του νοσοκομείου "Can Misses" και κατόπιν στην πολυκλινική "Nuestra Senora del Rosario", με τον άλλοτε άσο των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ίντερ και Μίλαν να παρακολουθείται και την υγεία του να βελτιώνεται σταδιακά.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, ο Ρονάλντο έκανε διακοπές στις Βαλεαρίδες Νήσους μαζί με φίλους, έχοντας μάλιστα και σπίτι στην Ιμπίθα, με την ευχή όλων να είναι πως σύντομα θα ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια της υγείας του.

"Μόλις είδα τις ειδήσεις... ελπίζω να είσαι εντάξει θρυλικέ Ρονάλντο και να γίνεις γρήγορα καλά", έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter o παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ.

UPDATE: Όλα δείχνουν πως περιπέτεια ήταν και... πάει, με τον Ρονάλντο να καθησυχάζει τους αμέτρητους φανς του το απόγευμα της Κυριακής, γράφοντας τα εξής στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter:

"Φίλοι, είχα μία ισχυρή γρίπη στην Ιμπίθα την Παρασκευή και ήταν αναγκαία η νοσηλεία μου, τώρα όμως είναι όλα στη θέση τους. Αύριο παίρνω εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας και για τα μηνύματά σας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK