Κυπελλούχος η Αστάνα στους... -15 βαθμούς!

Η Αστάνα (αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Ευρώπη) επικράτησε 1-0 της Καϊράτ στον τελικό κυπέλλου του Καζακστάν. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στους -15 βαθμούς Κελσίου και ο αγωνιστικός χώρος ήταν σκεπασμένος από πυκνό χιόνι (VIDEO).

Με το που έβαλε λίγο κρύο εδώ στην Ελλάδα, αμέσως άρχισαν τα πρώτα... παράπονα. Τι να πουν δηλαδή και οι ποδοσφαιριστές στο Καζακστάν, που κλήθηκαν να παίξουν τον τελικό κυπέλλου σε θερμοκρασίες από -11 μέχρι και -15!

Η Αστάνα, που βρίσκεται στον όμιλο του Ολυμπιακού για το Europa League, επικράτησε 1-0 χάρη στο τέρμα του Καμπανανγκά στο 47ο λεπτό και κατέκτησε το τρόπαιο.

Αντίπαλος της η Καϊράτ των Θέσαρ Άρθο (πρώην της ΑΕΚ), Αντρέι Αρσάβιν και Ανατόλι Τίμοστσουκ.Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...