Η κόντρα του Σαλάχ με την ομοσπονδία βάζει "βόμβα" ενόψει Μουντιάλ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ οδήγησε την Αίγυπτο στα τελικά του Μουντιάλ όμως η σχέση που έχει η ομοσπονδία της χώρας του με χορηγό απειλεί ακόμα και με... απουσία του σταρ της Λίβερπουλ από τα γήπεδα της Ρωσίας!

Η κόντρα του Σαλάχ με την ομοσπονδία βάζει "βόμβα" ενόψει Μουντιάλ
AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Γίνεται να δούμε στο Μουντιάλ της Ρωσίας την εθνική Αιγύπτου χωρίς τον Μοχάμεντ Σαλάχ, έναν δηλαδή από τους καλύτερους παίκτες σε παγκόσμιο επίπεδο στην παρούσα φάση; Η λογική λέει "no way" όμως ας μην είμαστε τόσο κατηγορηματικοί και "σίγουροι" καθώς το τελευταίο 10ημερο ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ βρίσκεται σε τρομακτική κόντρα με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου.

Όλη τη "ζημιά" την έχει κάνει ένας χορηγός: ο επιθετικός της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ έχει χορηγό την Vodafone που έχει και τα δικαιώματα της εικόνας του, όμως η αιγυπτιακή ομοσπονδία έχει χορηγό αντίπαλη εταιρία ονόματι "We" και χρησιμοποιεί την εικόνα του για αφίσες και διάφορες διαφημίσεις.

Όλα αυτά βέβαια χωρίς να έχουν πάρει τη συγκατάθεση του παίκτη, με τον εκπρόσωπό του, Ραμί Αμπάς Ίσα,να έχει αρχίσει εκστρατεία ενημέρωσης του κόσμου μέσω συνεχών καταγγελιών που κάνει στο λογαριασμό του στο Twitter (από τις 20 Απριλίου και μετά) και να έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς οπαδών κατά της (ασυδοσίας της) ομοσπονδίας.

Ο εκπρόσωπος του "Μο" αφήνει μάλιστα να εννοηθεί πως αν δεν υπάρχει συνεννόηση, η ομοσπονδία είναι σαν να δείχνει στον Σαλάχ την πόρτα της εξόδου, με τα λόγια αυτά να προκαλούν ακόμα και την παρέμβαση του Υπουργού Αθλητισμού της Χώρας Καλέντ Αμπντέλ-Αζίζ για την αποφυγή "ατυχήματος":

"Μπορώ να διαβεβαιώσω πως θα βοηθήσουμε τον Σαλάχ να τιμήσει όλες τις υποχρεώσεις του με τους χορηγούς του στην Αγγλία. Θα καλύψουμε τις επιθυμνίες του παίκτη και του μάνατζέρ του", δήλωσε χαρακτηριστικά και μένει να δούμε αν τα λόγια θα γίνουν... πράξη ώστε να δούμε κανονικά στο Μουντιάλ το μεγάλο αστέρι της Λίβερπουλ με τη φανέλα της Αιγύπτου.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΣΑΛΑΧ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK