Μητέρα παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι ζητιανεύει για να ζήσει!

Ο Νολίτο κερδίζει 100.000 λίρες την εβδομάδα στην Μάντσεστερ Σίτι αλλά ταυτόχρονα η μητέρα του ζει σε ένα άθλιο σπίτι και ζητιανεύει με σκοπό την επιβίωση! Διαβάστε το story.

Μητέρα παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι ζητιανεύει για να ζήσει!

Λένε πως πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα κρύβεται συνήθως μία πολύ έξυπνη γυναίκα. Στην περίπτωση όμως, ενός ποδοσφαιριστή - σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, από πίσω κρύβεται μία... δυστυχισμένη γυναίκα, η οποία δίνει καθημερινό αγώνα επιβίωσης. Και όταν μιλάμε για την μητέρα του, η ιστορία μάλλον παραπέμπει σε... αρχαιοελληνική τραγωδία!!

Πρόκειται για τον Νολίτο ο οποίος πήρε μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι από την Θέλτα στην Μάντσεστερ Σίτι και που αμείβεται με 100.000 λίρες την εβδομάδα. Ο 30χρονος διεθνής Ισπανός winger κατηγορείται δημόσια από τη μητέρα του, Ρόθιο Αγούδο Ντουράν, πως έχει διακόψει κάθε σχέση μαζί της (μετά από μεταξύ τους καυγά στο Whatsapp), από τον Ιούλιο του 2015, με αποτέλεσμα να είναι αδύναμη ακόμα και να συντηρήσει τον εαυτό της.

Μητέρα παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι ζητιανεύει για να ζήσει!

Η 46χρονη, η οποία προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της μετά από δύο δεκαετίες που ταλαιπωρήθηκε με χρήση ναρκωτικών, πορνεία και φυλακή, έχει δύο ακόμα παιδιά, που είναι δίδυμα ηλικίας 6 χρόνων (Καντέλα και Χέσους τα ονόματά τους), και μέσα από την συνέντευξή της αποκάλυψε ότι το σπίτι που ζει τώρα είναι ένα... ερείπιο!

Όχι μόνο αυτό αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενά της δυσκολεύεται στο τέλος του μήνα να πληρώνει ακόμα και το ενοίκιο για το σπίτι, με την μητέρα του Νολίτο να δηλώνει πως ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι της έχει στείλει μέχρι και υβριστικά μηνύματα!!

Μητέρα παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι ζητιανεύει για να ζήσει!

"Εάν θέλεις να ζητιανεύσεις έξω από σούπερ μάρκετ, κάντο. Αν θέλεις να κλέψεις, κλέψε", "Άντε γαμ@@@@" και "Έχεις μαύρη ψυχή", ήταν μερικά από τα μηνύματά του, με τον παίκτη να την αγνοεί επιδεικτικά και να αναγνωρίζει πάντα ως γονιό του όχι την ίδια αλλά τον παππού του Μάνουελ, που έχασε πριν οκτώ χρόνια (του αφιερώνει κάθε γκολ που σκοράρει), και τη γιαγιά του Ντολόρες...

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη μαμά παίκτη της Premier League που να ζει όπως εγώ. Εισέβαλα στο σπίτι που είμαι τώρα, τον περασμένο Οκτώβριο, από τη στιγμή που ο Νολίτο σταμάτησε να πληρώνει το άλλο σπίτι που μέναμε.

Μητέρα παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι ζητιανεύει για να ζήσει!

Φοβάμαι όμως ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να με πετάξουν έξω κα να μην έχω να πάω πουθενά με δύο μικρά παιδιά μαζί μου. Εκεί που είμαι τώρα δεν είναι το ιδανικό μέρος για να μεγαλώσεις δύο παιδιά, είναι γεμάτο τρύπες και τρύπες ποντικών.

Δεν νοιάζεται για τη μητέρα σου. Λέει ψέματα στον Τύπο ότι ενδιαφέρεται για μας", δήλωσε στη συνέντευξή της η 46χρονη, κατηγορώντας παράλληλα το παιδί της ότι προσέλαβε μία ξένη για να του καθαρίζει το σπίτι, αντί να δώσει σε εκείνη τη δουλειά για να κερδίσει μερικά χρήματα.

Η Ρόθιο Αγούδο Ντουράν εξομολογήθηκε επίσης ότι σταμάτησε να παίρνει ναρκωτικά στη φυλακή, μετά από δύο δεκαετίες χρήσης, όταν έμαθε πως ήταν έγκυος στα δίδυμα, με τα παιδιά να μένουν μαζί της στη φυλακή μέχρι την ηλικία των 3 ετών.

Μητέρα παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι ζητιανεύει για να ζήσει!

"Εθίστικα στην ηρωίνη από τη στιγμή που με πέταξαν έξω από το σπίτι μετά από οικογενειακό καυγά, όταν ήμουν 17 ετών και ο Νολίτο 21 μηνών. Έμπλεξα με τους λάθος ανθρώπους. Έκλεβα από μαγαζιά για να βρίσκω χρήματα να αγοράζω ναρκωτικά αλλά τα περισσότερα χρήματα τα έβγαζα από την πορνεία...

Έκανα ό,τι μπορούσα για τον Νολίτο όταν ήταν μικρός και με επισκεπόταν στις φυλακές που ήμουν στην Ισπανία (σ.σ. υπηρέτησε συνολικά ποινή 13 ετών), ενώ κανόνισε όταν βγήκα από τη φυλακή να βρω σπίτι πριν αρχίσει να πληρώνει το ενοίκιό μου για 1,5 χρόνο.

Τα χρήματα άλλαξαν το παιδί μου. Δεν του άρεσε που ήμουν η μοναδική που του έλεγα τα πράγματα όπως ήταν, αντί να τον χειροκροτώ για κάθετι, όπως κάνουν τα άτομα που τον περιτριγυρίζουν...".

Μητέρα παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι ζητιανεύει για να ζήσει!

Τραγική ειρωνεία; Ο άσος της Σίτι συνηθίζει να κάνει μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του -μαζί με τη γυναίκα του Λάουρα και τα τρία παιδιά τους- σε ένα από τα τρία σπίτια που έχει στην περιοχή Σανλούκαρ (νοτιοδυτική Ισπανία), με την μητέρα του με τα δύο παιδιά της να ζουν τώρα σε ένα φτωχικό σπίτι που απέχει 10 λεπτά με το αμάξι από τον τόπο παραθερισμού του γιου της...

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΟΛΙΤΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK