Με εκπλήξεις η αγαπημένη 11άδα του Κρόιφ

Η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του Γιόχαν Κρόιφ βγήκε σε κυκλοφορία και μέσω αυτής έγιναν γνωστοί οι 11 αγαπημένοι παίκτες του "ιπτάμενου Ολλανδού". Τα πρωτεία οι... Βραζιλιάνοι!

Με εκπλήξεις η αγαπημένη 11άδα του Κρόιφ

H αυτοβιογραφία του Γιόχαν Κρόιφ (με τίτλο "Johan Cruyff 14, L’Autobiografia") βγήκε στην κυκλοφορία και ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα πράγματα που έμαθε η παγκόσμια κοινή γνώμη αφορά την αγαπημένη 11άδα του Ολλανδού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο τον περασμένο Μάρτιο.

Με εκπλήξεις η αγαπημένη 11άδα του Κρόιφ

Εντύπωση φυσικά προκαλεί πως από τους 11 που επέλεξε, ουδείς είναι εν ενεργεία, ούτε καν ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος από το 2009 και μετά μετράει πέντε Χρυσές Μπάλες. Το σύστημα που επέλεξε είναι το 3-4-4, με τον Λεβ Γιασίν να είναι ο αγαπημένος του γκολκίπερ και την τριάδα της άμυνας να την απαρτίζουν (από τα δεξιά προς τα αριστερά) οι Κάρλος Αλμπέρτο, Φραντς Μπέκενμπαουερ και Ρουντ Κρολ.

Την τετράδα των μέσων τη συνθέτουν οι Πεπ Γκουαρδιόλα, Μπόμπι Τσάρλτον, Αλφρέδο Ντι Στέφανο, Ντιέγκο Μαραντόνα ενώ οι Πελέ, Γκαρίντσα και Πιετ Κάιζερ είναι οι τρεις "εκλεκτοί" του για τη γραμμή κρούσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK