Με τέτοια "τρελή" πρόταση πώς να πει όχι ο Αντσελότι;

Ο Κάρλο Αντσελότι απολύθηκε πρόσφατα από την Μπάγερν όμως έχει μπροστά του μία άκρως δελεαστική πρόταση για να επιστρέψει στους πάγκους. Θα πει όχι στους Κινέζους;

Soccer coach Carlo Ancelotti and his wife Barrena McClay arrive to attend the The Best FIFA 2017 Awards at the Palladium Theatre in London, Monday, Oct. 23, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Soccer coach Carlo Ancelotti and his wife Barrena McClay arrive to attend the The Best FIFA 2017 Awards at the Palladium Theatre in London, Monday, Oct. 23, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRAN

Η χημεία με τους περισσότερους σταρ της Μπάγερν Μονάχου δεν ήταν καλή και έτσι ο Κάρλο Αντσελότι αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο των Βαυαρών πριν από λίγο καιρό, με πολλούς παίκτες να καταφέρονται ανοιχτά εναντίον του.

Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει άλλους συλλόγους να... ορέγονται τον έμπειρο Ιταλό τεχνικό και μία χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή της Shanghai Sipg, με τους Κινέζους να έχουν καταθέσει μία ηγεμονική πρόταση για να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Repubblica", ο "Καρλέτο" έχει ήδη στα χέρια του πρόταση που θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 10.000.000 ευρώ το χρόνο και μένει να δούμε αν θα πειστεί για να "κόψει" τις διακοπές του (έχει πει πως θα σταματήσει τη φετινή σεζόν) και να ετοιμάζει βαλίτσες για... Ασία!

News 24/7

24MEDIA NETWORK