Μετά τον Νεϊμάρ τσακώθηκε KAI με αυτόν ο Καβάνι!

Ο Έντινσον Καβάνι φαίνεται πως έχει πολλά νεύρα τελευταία, αφού εκτός από τον Νεϊμάρ άρχισε να τσακώνεται και με συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της Ουρουγουάης. Ακόμα κι όταν πανηγυρίζει... πρόκριση στο Μουντιάλ (VIDEO)!

Uruguay's Edinson Cavani reacts after missing a chance to score against Venezuela during a World Cup qualifying soccer match in San Cristobal, Venezuela, Thursday, Oct. 5, 2017.(AP Photo/Fernando Llano)
Cavani AP IMAGES

Το κλίμα στο "Estadio Centenario" ήταν πανηγυρικό με την Ουρουγουάη να κερδίζει 4-2 την Βολιβία μπροστά στο κοινό της για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών και να πανηγυρίζει την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Μπορεί στο μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου να επικρατούσε χαρά, σε ένα σημείο όμως υπήρχε... παγωμάρα. Συγκεκριμένα στην εστία της Βολιβίας και αυτό γιατί Σουάρες - Καβάνι τρωγόντουσαν σαν τα κοκόρια!

Ο άσος της Παρί έκανε συνεχώς παρατηρήσεις σε εκείνον της Μπαρτσελόνα γιατί δεν έπαιρνε τη μπάλα όπως θα ήθελε, με τον δεύτερο να απαντά σε έντονο ύφος. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα στο τέταρτο γκολ της Ουρουγουάης, οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι, με τον Καβάνι να κάθεται μόνος μακριά από τη φάση.

Όλα αυτά μετά τον τσακωμό του έμπειρου στράικερ με τον Νεϊμάρ για το ποιος θα εκτελεί τα πέναλτι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK