Μεταμόρφωση-ΣΟΚ από Πάτο: έγινε... Barbie!

Ο Αλεσάντρο Πάτο θέλησε να προχωρήσει σε μία ριζική αλλαγή στο λουκ του όμως μάλλον το... παράκανε. Δείτε τον άλλοτε άσο της Μίλαν σε ξανθιά έκδοση (PHOTO)!

Brazil's Corinthians' Alexandre Pato celebrates after scoring against Colombia's Millonarios during a Copa Libertadores soccer match in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, Feb. 27, 2013.  (AP Photo/Andre Penner)
Brazil's Corinthians' Alexandre Pato celebrates after scoring against Colombia's Millonarios during a Copa Libertadores soccer match in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, Feb. 27, 2013. (AP Photo/Andre Penner) AP

Μας έχει "συστηθεί" εδώ και σχεδόν μία δεκαετία με τα καλύτερά του χρόνια να τα έχει κάνει στην Μίλαν, ενώ τώρα αγωνίζεται στην Κίνα με τη φανέλα της Tianjin Quanjian.

"Έπρεπε" όμως να φτάσει στα 28 του χρόνια ο Αλεσάντρε Πάτο για να προχωρήσει σε μία κίνηση που ουδείς περίμενε: να αλλάξει εντελώς το λουκ του!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός επέλεξε να αφήσει το μαλλί του να μακρύνει πολύ και να το βάψει ξανθό και ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram, προκαλώντας αμέτρητα σχόλια από τους φανς του.

Το πιο καυστικό γράφτηκε πάντως στην ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" που τον παρομοιάζει με την διάσημη -και αγαπημένη των κοριτσιών-κούκλα Barbie...

News 24/7

24MEDIA NETWORK