Κριστιάνο, βλέπε τους τετρακέφαλους του Πουλίδο να μαθαίνεις

Ο Άλαν Πουλίδο δεν... αστειεύεται. Ακόμα και στις διακοπές του γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς, ανεβάζοντας μάλιστα μία φωτογραφία που θα ζήλευε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Δείτε δίπλα-δίπλα τους δυο άσους και θα καταλάβετε (PICS).

Από την εποχή που αγωνιζόταν ακόμα στην Ελλάδα γνωρίζαμε πως ο Άλαν Πουλίδο προσέχει αρκετά το σώμα του. Αυτός είναι και ο λόγος που έκανε εξαιρετική σεζόν στο Μεξικό με την Γκουαδαλαχάρα, ενώ τώρα απολαμβάνει τις διακοπές του στο Χόλιγουντ!

Διακοπές για τον Πουλίδο σημαίνει παράλληλα και σκληρή δουλειά όπως μπορείτε να δείτε από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Τόση δουλειά που έχει φτιάξει τετρακέφαλους καλύτερους και από του Κριστιάνο Ρονάλντο! Ή μήπως όχι; Δείτε τις δυο φωτογραφίες και... αποφασίστε.

Trabaja en silencio y deja tu éxito poco a poco haga el ruido #AP9 #gym #vacaciones #trabajo #fé #masfuertequenunca

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης PULIDO(@alan_pulido17) στις

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...