Μπολτ και Μπουφόν: η ιστορική αγκαλιά δύο θρύλων!

Τι συμβαίνει όταν δύο θρύλοι του παγκόσμιου αθλητισμού έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο; Η απάντηση δόθηκε από τους Γιουσέιν Μπολτ και Τζανλουίτζι Μπουφόν που φωτογραφήθηκαν μαζί και αποθέωσαν ο ένας τον άλλο μέσω των social media.

Τι κοινό έχουν ο εννέα φορές χρυσός ολυμπιονίκης Γιουσέιν Μπολτ και ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Ιταλίας και γκολκίπερ-σύμβολο της Γιουβέντους Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Τον χορηγό τους, την Puma, με τους δύο τους να βρίσκονται στον ίδιο χώρο σε εκδήλωση της εταιρίας και να δράττονται της ευκαιρίας για να βγάλουν αγκαλιασμένοι μία συλλεκτική φωτογραφία.

"Τιμή μου να συναντήσω τον ζωντανό θρύλο αυτοπροσώπως", έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Τζαμαϊκανός υπερπρωταθλητής, συνοδεύοντας έτσι την φωτογραφία που έβγαλε μαζί με τον Μπουφόν, με τον 38χρονο Ιταλό πορτιέρε να απαντάει... αναλόγως:

"Η τιμή ήταν δική μου Γιουσέιν Μπολτ: η δική σου ταχύτητα είναι θρυλική".

Honoured to meet the living legend himself @gianluigibuffon #FootballLegend

A photo posted by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.