Νέα συγκλονιστική ιστορία από την τραγωδία της Τσαπεκοένσε

Την ώρα που ο τελευταίος διασωθέντας της Τσαπεκοένσε, Νέτο, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μία συγκλονιστική ιστορία ήρθε στην επιφάνεια. Δημοσιογράφος βρήκε στα συντρίμμια του αεροπλάνου μία Βίβλο που ανήκει στον παίκτη και την παρέδωσε στη σύζυγο του. Διαβάστε την συνέχεια (photo&video).

Νέα συγκλονιστική ιστορία από την τραγωδία της Τσαπεκοένσε
neto bible

Έχουν περάσει έξι μέρες από την τραγική είδηση με την πτώση του αεροσκάφους που μετέφερε την αποστολή της Τσαπεκοένσε. Τα παιχνίδια της μοίρας όμως συνεχίζονται ακόμα και τώρα, με τον επιζήσαντα Νέτο να είναι ο πρωταγωνιστής ενός εκ των τελευταίων επεισοδίων.

Δημοσιογράφος που βρέθηκε στο σημείο της σύγκρουσης βρήκε μέσα στα συντρίμμια ένα βιβλίο. Όταν το άνοιξε διαπίστωσε πως πρόκειται για την Αγία Γραφή και όταν κοίταξε πιο προσεκτικά είδε πως ανήκει στον Νέτο!

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού εδώ και δυο ημέρες έχει προσβληθεί από πνευμονία και είναι πλέον διασωληνωμένος.

Νέα συγκλονιστική ιστορία από την τραγωδία της Τσαπεκοένσε
neto sizigos

Μετά από άδεια που έλαβε ο τηλεοπτικός σταθμός στον οποίο εργάζεται ο δημοσιογράφος, παρέδωσε την Βίβλο στη σύζυγο του Νέτο, με σκοπό να την παραδώσει στον άντρα της. Οι σκηνές που ακολούθησαν είναι συγκινητικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Συνετρίβη το αεροσκάφος της βραζιλιάνικης Τσαπεκοένσε, 76 οι νεκροί!
Δάκρυσε και ο ουρανός: 100.000 στο τελευταίο αντίο στα θύματα της Τσαπεκοένσε!
Το ελληνικό μήνυμα της Τσαπεκοένσε
Τα ονόματα ΟΛΩΝ των θυμάτων της Τσαπεκοένσε σε μία φανέλα!
Το Copa Sudamericana στην Τσαπεκοένσε!
Αυτοί είναι οι "αθάνατοι" της Τσαπεκοένσε
Η τελευταία ομαδική φωτογραφία της Τσαπεκοένσε
Μέσι και Αγουέρο πέταξαν με το αεροπλάνο που συνετρίβη

News 24/7

24MEDIA NETWORK