Ο Αλοΐζι πήρε πίσω στην... πατρίδα τον Αβραάμ Παπαδόπουλο

Μεταγραφή με ελληνικό ενδιαφέρον πραγματοποίησε η Μπρίσμπεϊν Ρόουρ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Ο Αλοΐζι πήρε πίσω στην... πατρίδα τον Αβραάμ Παπαδόπουλο

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα επιστρέψει στη χώρα που είδε το πρώτο φως της ημέρας. Αυτό προέκυψε έπειτα από ανακοίνωση της Μπρίσμπεϊν Ρόουρ, ομάδας που αγωνίζεται στην Α' κατηγορία Αυστραλίας και θα παίξει στους ομίλους του Ασιατικού Champions League.

Ο Παπαδόπουλος, που από το 2014 είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, είχε μείνει ελεύθερος από την Τζούμπιλο Ιβάτα της Ιαπωνίας και είχε συνδεθεί μέχρι πρότινος με τη μεταγραφική ενίσχυση του Άρη. Παρόλα αυτά η επιστροφή στην Ελλάδα δεν πραγματοποιήθηκε, με αποτέλεσμα στη χώρα που γεννήθηκε, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του σ' ένα νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Ο 32χρονος θα παίξει υπό τις οδηγίες του Τζον Αλοΐζι, ενός παλιού γνώριμου του ελληνικού κοινού, που είχε κλείσει στον Παναθηναϊκό το 2005, αλλά απέτυχε στα ιατρικά τεστ.

Μεγάλη επιτυχία της νέας ομάδας του Έλληνα αμυντικού; Η νίκη με 2-0 επί της Σανγκάι Σένχουα (των Τέβες και Πογέτ) στην Κίνα που της έδωσε το εισιτήριο για την 32άδα του Champions League.

" Ο Αβραάμ είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και με την εθνική ομάδα της χώρας του. Θα ενταχθεί μαζί μας το συντομότερο δυνατό" δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της αυστραλέζικης ομάδας, Κρέιγκ Μουρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK