Ο "εξτρεμιστής" που έδιωξε η Ντάρμσταντ βρήκε ομάδα στην Τουρκία!

Ο Ανίς Μπεν Χατιρά είδε την Ντάρμσταντ να του δείχνει πριν λίγες ημέρες την πόρτα της εξόδου λόγω σχέσης του με το ισλαμικό κράτος όμως στο φινάλε των μεταγραφών βρήκε ξανά ομάδα!

Ο Ανίς Μπεν Χατιρά, ο πρώτος παίκτης που έμεινε ελεύθερος από ομάδα για λόγους πολιτικοθρησκευτικούς, κατάφερε και βρήκε ποδοσφαιρική στέγη μέσα σε λίγα 24ωρα. Ο 28χρονος Τυνήσιος μέσος "εξοστρακίστηκε" από την Ντάρμσταντ στις 25 Ιανουαρίου "πληρώνοντας" το γεγονός πως είναι μέλος του ισλαμικού γκρουπ "Ansaar International", με την ουραγό του τουρκικού πρωταθλήματος Γκαζιάντεσπορ να μη χάνει πάντως την ευκαιρία και να τον αποκτά στο φινάλε των μεταγραφών.

 

Ο τουρκικός σύλλογος υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο έξι μηνών (με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο ακόμα) και έδειξε πως όχι μόνο δεν επηρεάζεται από αυτά που γράφτηκαν για εκείνον το τελευταίο διάστημα, περί σχέσεων με εξτρεμιστικά στοιχεία, αλλά τον στηρίζει 100%, κάνοντας λόγο στην παρουσίασή του στα ΜΜΕ για "παίκτη-θύμα της ισλαμοφοβίας".

 

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Μπεν Χατιρά κατηγορήθηκε για το γεγονός πως ανήκε σε μία οργάνωση που επίσημα δραστηριοποιείται στον τομέα της φιλανθρωπίας αλλά ανεπίσημα κρύβεται πίσω από την χρηματοδότηση άκρως συντηρητικών παρακλαδιών του Ισλάμ που εκπαιδεύουν σε όλη την Ευρώπη μαχητές του Isis.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι οπαδοί "ακύρωσαν" τη μεταγραφή Ζοζούλια λόγω σχέσης του με... ναζί  

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...