Ο Φάμπρι βρήκε ομάδα και έριξε πεντάρα!

Θυμάστε τον Φάμπρι που πέρασε για ένα φεγγάρι από τον Παναθηναϊκό και έγινε γνωστός για τα... λιοντάρια; Πήγε στην... 27η διαφορετική ομάδα της καριέρας του και έριξε... πεντάρα (VIDEO)!

Τον Ιανουάριο του 2013 ο Φάμπρι φόρεσε για πρώτη φορά τα πράσινα και δυόμισι μήνες αργότερα αποχώρησε επεισοδιακά. Αφού πρώτα δήλωσε μπροστά στην κάμερα πως οι παίκτες του δεν έχουν... καρύδια, στη συνέχεια τους έστειλε αποχαιρετιστήριο γράμμα(!) το οποίο διαβάστηκε στα αποδυτήρια.

Ο Φάμπρι στη συνέχεια έκανε σχεδόν τρία χρόνια να βρει ομάδα (Πονφεραντίνα), ενώ από τον Μάρτιο του 2017 συνεχίζει στην Βολιβία και την Πετρολέτο Γιακουίμπα!

Μπορεί η νέα του ομάδα να είναι... ουραγός στη βαθμολογία, κόντρα στην Ρεάλ Ποτόσι, ωστόσο, ξέσπασε και έριξε πεντάρα! Σε αυτό βοήθησαν οι γηπεδούχοι που έμειναν με... εννέα παίκτες στο 52ο λεπτό!

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!