Ο Φετφατζίδης δεν θα είναι μόνος, θα έχει και τον Τζιόλη

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης έφυγε από τη Χαρτς για να παίξει σε νεοφώτιστη ομάδα της πρώτης κατηγορίας στη Σαουδική Αραβία. Στο χορτάρι θα έχει αντίπαλό του τον Γιάννη Φετφατζίδη.

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ελληνική παροικία της Σαουδικής Αραβίας δεν θα έχει μοναδικό εκπρόσωπο τον Γιάννη Φετφατζίδη. Η συμφωνία του Αλέξανδρου Τζιόλη με την Αλ Φαϊχά, που ανακοινώθηκε, τον φέρνει στο... βασιλικό πρωτάθλημα της αραβικής χώρας και τον κάνει ακόμη έναν Έλληνα που θα παίξει εκεί μετά τους Χαριστέα, Σαμαρά και... Κούρντι - ο Δώνης πήγε ως προπονητής.

Η νέα ομάδα του 32χρονου Κατερινιώτη χαφ είναι και... νέα στην πρώτη κατηγορία. Προβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της και θα επιδιώξει να σταθεροποιηθεί σε αυτή με προπονητή τον Ρουμάνο Κονσταντίν Γκάλκα και άλλος ξένους τον διεθνή (από τη Σέλτικ) Ισαγκίρε από την Ονδούρα, τον Χιλιανό Φερνάντες και τον Γκεγκέ από το Πράσινο Ακρωτήριο.

Μένει να φανεί αν η απόφαση αυτή του Τζιόλη θα τον κρατήσει στην Εθνική ομάδα, αφού ο Σκίμπε τον υπολόγιζε ως τώρα, ή θα του κοστίσει μια πιθανή συμμετοχή σ' ένα Παγκόσμιο Κύπελλο - εφόσον επιτευχθεί η πολυπόθητη πρόκριση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK