Ο Λάουντρουπ βαρέθηκε την ποδοσφαιρική ζωή και το λέει στα ίσια!

Το πλήρωμα του χρόνου για τον Μίκαελ Λάουντρουπ για να πει αντίο στο ποδόσφαιρο φαίνεται ότι φτάνει σιγά-σιγά. Ο Δανός κόουτς τα βαρέθηκε σχεδόν όλα και δεν δίστασε να το παραδεχθεί.

Danish soccer coach Michael Laudrup smiles to members of the media following a news conference in  London, Tuesday, Feb. 18, 2014. Laudrup says he is considering taking legal action after being sacked as manager of Swansea City. The Dane, who led the Swans to League Cup success last year, added he had not been allowed to return to the training ground to say goodbye to staff. In a statement issued by the League Managers' Association (LMA), he claimed he is still waiting to hear the reasons why he was dismissed. 'I am, of course, taking legal advice,' he said. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Mίκαελ Λάουντρουπ AP PHOTOS

Στα 54 του ο Μίκαελ Λάουντρουπ έχει μία πολυτέλεια που ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο μπορούν να την απολαύσουν: Να πουν (και να μπορούν να το κάνουν) "σταματάω στη δουλειά, θέλω να αλλάξω τη ζωή μου".

Ο Δανός σταρ, προπονητής τώρα στο Κατάρ, έχει λύσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια το οικονομικό του πρόβλημα και ορέγεται άλλα πράγματα στη ζωή του, μακριά πλέον από το ποδόσφαιρο.

"Να σας πω την αλήθεια, κουράστηκα να βλέπω τα ίδια και να κάνω τα ίδια. Προπονήσεις, ταξίδια, αποστολές. Και βαρέθηκα να περιμένω: στα αεροδρόμια στο πούλμαν, στο αεροπλάνο, στα ξενοδοχεία. Μέχρι και τα μπουφέ στα ξενοδοχεία βαρέθηκα, σερβίρουν τα ίδια και τα ίδια" τόνισε ο Λάουντρουπ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Μarca".

Τι θα κάνει όταν σταματήσει την προπονητική; "Να είμαι σχολιαστής στην τηλεόραση; Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω ότι είναι ότι θέλω να ζήσω άλλη ζωή σε ένα, δύο ή τρία χρόνια. Και θα την ζήσω. Βρίσκομαι στην τελευταία φάση της προπονητικής καριέρας μου!".

Μίκαελ, την τύχη σου να είχαμε και τους λογαριασμούς σου στην τράπεζα για να πούμε το ίδιο λίγο μετά τα 50...

AP Photo/Lefteris Pitarakis

News 24/7

24MEDIA NETWORK