Ο Λαβέτσι κατηγορείται ως ρατσιστής για μία... φωτογραφία!

Ο Εσεκιέλ Λαβέτσι βρίσκεται πλέον στη δίνη του κυκλώνα στην Κίνα όχι εξαιτίας του τρομερού συμβολαίου που απολαμβάνει και δεν... δικαιολογεί, αλλά λόγω μίας φωτογραφίας του!

Argentina's Ezequiel Lavezzi catches a ball during a training session in Buenos Aires, Argentina, Monday, Nov. 9, 2015. Argentina will face Brazil for a World Cup qualifying soccer match on Nov. 12. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's Ezequiel Lavezzi catches a ball during a training session in Buenos Aires, Argentina, Monday, Nov. 9, 2015. Argentina will face Brazil for a World Cup qualifying soccer match on Nov. 12. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι ερίζουν για μία ακόμα χρονιά για τον τίτλο του κορυφαίου στην Ευρώπη όμως όσον αφορά στο θέμα των απολαβών, εκεί "αφεντικό" είναι άλλος: ο Εσεκιέλ Λαβέτζι.

Και αυτό γιατί ο Αργεντινός διεθνής μεσοεπιθετικός πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει την Παρί και να μετακομίσει στην Κίνα, με την Hebei China Fortune να του στρώνει χρυσάφι ή για την ακρίβεια κοντά στις 42.000.000 λίρες το χρόνο!

Εδώ και λίγες ώρες όμως ο "Πότσο" βρίσκται στο στόχαστρο αμέτρητων οπαδών της ομάδας του, όχι για το γεγονός ότι δεν έχει δικαιολογήσει στο ελάχιστον το ηγεμονικό συμβόλαιό του (2 γκολ σε 15 συμμετοχές) αλλά εξαιτίας μίας φωτογραφίας του (!) και ουσιαστικά μίας ατυχής έμπνευσης του ίδιου του συλλόγου.

Ο Λαβέτσι κατηγορείται ως ρατσιστής για μία... φωτογραφία!

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του τμήματος μάρκετινγκ της Hebei, ζητήθηκε από τον Λαβέτσι να ποζάρει τραβώντας τα ματια του με τα δάχτυλά του για να μοιάσει περισσότερο με... Κινέζος, με την κίνηση όμως αυτή να προκαλεί "έκρηξη" στους οπαδούς.

Σίγουρα ο Λαβέτσι δεν ήθελε να προσβάλλει κάποιον μιμούμενος ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των ανθρώπων που ζουν σε αυτό το κομμάτι της ασιατικής ηπείρου όμως πολλοί το εξέλαβαν ως ρατσιστική κίνηση και κατέκλυσαν τη διοίκηση με μηνύματα εις βάρος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ:

"Πώς συνέβη αυτό; Γιατί η Hebei επέτρεψε στον Λαβέτσι να πάρει μία ρατσιστικη πόζα";

"Γιατί ο Λαβέτσι δεν φεύγει αμέσως από την Κίνα;"

"Η Κίνα έκανε τον Λαβέτσι τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο. Σε αντάλλαγμα αυτός μείωσε ένα ολόκληρο έθνος. Τι ανάξιος άνδρας!"

"Ο Λαβέτσι θα πρέπει σίγουρα να τιμωρηθεί"

"Η Hebei θα πρέπει να λύσει το συμβόλαιο του Λαβέτσι, ακριβώς όπως συνέβη με τον Ανελκά"

Photo Credits: AP Photo/Natacha Pisarenko

News 24/7

24MEDIA NETWORK