Ο Λοντίγκιν έπαιξε μπάλα πάνω σε... πετρελαιοφόρο!

Απίστευτο και όμως... ρωσικό. Η ομάδα της Ζενίτ σε συνεργασία με την Gazprom, που είναι και χορηγός του συλλόγου, έβαλε τους παίκτες να παίξουν φιλικό σε γήπεδο που στήθηκε στο πλευρό ενός πετρελαιοφόρου (VIDEO)!

Έχουμε δει διάφορες... παράξενες ιδέες από ομάδες με σκοπό να διαφημίσουν τον μεγάλο χορηγό τους. Αυτή τη φορά η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης πήγε... χιλιόμετρα μακριά. Στην κυριολεξία. Συγκεκριμένα 60 χιλιόμετρα από την ακτή!

Οι αστέρες της ομάδας, μεταξύ αυτών και ο Γιούρι Λοντίγκιν που έπαιξε στην Ξάνθη, κλήθηκαν να παίξουν αγώνα 5Χ5 σε ειδική πλατφόρμα που στήθηκε σε πετρελαιοφόρο σε θερμοκρασίες... υπό το μηδέν!

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, όλοι το απόλαυσαν και με το παραπάνω.

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...