Ο Μαμούτε πάει να ρίξει... ιστορική ομάδα!

Η Ακτόμπε πήρε τον Γιούρι Μαμούτε με σκοπό να επανέλθει στους τίτλους και να διατηρήσει την παρουσία της στην Ευρώπη, όμως αντ' αυτού πάει... τρένο για υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία!

Ο Μαμούτε πάει να ρίξει... ιστορική ομάδα!
mamute ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον Γενάρη του 2016 Γκρέμιο και Παναθηναϊκός ήρθαν σε συμφωνία για τον δανεισμό του Γιούρι Μαμούτε, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι ύψους 4.000.000€ ή αγοράς το επόμενο καλοκαίρι (2017) για 7.000.000€!

Τελικά δεν συνέβη τίποτε από τα δυο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποχώρησε το καλοκαίρι του 2016 χωρίς να έχει... ματώσει τα δίχτυα, υπέγραψε στην Ναούτικο χωρίς να καταφέρει να σκοράρει επίσης για να μετακομίσει στο Καζακστάν τον Γενάρη του 2017 και την Ακτόμπε.

Στόχος της νέας του ομάδας ήταν να επανέλθει στους τίτλους και να διατηρηθεί στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ για δέκατη συνεχόμενη χρονιά. Τα πράγματα, ωστόσο, δεν πάνε όπως τα περίμεναν οι δυο πλευρές. Για την ακρίβεια το σενάριο που λαμβάνει χώρα είναι... εφιαλτικό!

Η Ακτόμπε βρίσκεται στην 11η θέση και ισοβαθμεί με την Καραγκαντί που είναι στην... ουρά της κατάταξης! Η τελευταία θέση οδηγεί απευθείας στη δεύτερη κατηγορία, ενώ η ακριβώς από πάνω σε μπαράζ.

Για να καταλάβετε πόσο τραγική είναι η πορεία της, στα τελευταία οκτώ παιχνίδια μετράει έξι ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη με γκολ του... Μαμούτε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK